Mit gondoltok a " Nagy házalakitás"c. Musorrol? Nézitek?
Nem tudom, otthon megy-e még, mit szoltok hozzà?
Van, hogy belenézek, és amit nem nagyon értek, az a kovetkezo: ugye az alapkoncepcio az, hogy a szegény, nehéz sorsuvagy épp beteg gyerkoccel biro csalàdoknak , egy hét alatt felràntanak egy palotàt, mindenféle konditeremmel, uszodàval, hàrom terepjàroval ajàndékba, a gyerkocoknek egyetemi osztondijjal..
Ez mind szép és jo, de ha belegondolunk a folytatàsba, lehet , az màr nem ilyen fényes:nem tudom elképzelni, hogy ezek a csalàdok képesek akàr a villanyszàmlàjàt fizetni ezeknek a hàzaknak, a mindenféle " property tax" rol ( ingatlanado, vagy nem tudom pontosan az USA ban mi is ez) nem is beszélve...
Ami elgondolkodtat, ha valami csoda folytàn ez a csapat bejelentené, hogy akkor most a magyar csalàdokon segitunk, hààààt, el tudnàm képzelni a beérkezett levelek szàmàt :) :):)
Én rendszeresen nézem és nekem tetszik :)
Amit írtál...azt én se értem...
mondjuk azért annyira nem szegény családokhoz mennek...
Meg ugye az ajándékok között valamilyen állás is szokott lenni :)
Igen. Csak mivel az egész világon sugározzák, és mivel nagyon nagyon sokan nézik eléggé sok pénzt kaszálnak be, és mivel ahonnan veszik a full extrás bútorokat, berendezéseket, azok a támogatók, vagyis ők totál ingyen adnak mindent, csak, hogy a műsorban elmondják 3x a cég nevét! És ugyan ez van a bontással, és a felépítéssel. Mindig halljátok, hogy vagy 5x elmondják a cég nevét! Reklám az egész. Pl.: Ha nézi 1 kő gazdag ember és meglátja, h milyen gyönyörű házat épített fel XY építészeti cég/társaság attól fog megrendelést kérni!!
Amúgy meg gondolnak arra is, hogy tudják fizetni a rezsit stb.. Kb. az összes elektronikus eszköz energiatakarékos, és nagyon sokszor jutalmaznak nekik pénzt stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!