Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek vv Annamariról?

Mi a véleményetek vv Annamariról?

Figyelt kérdés
Szerintem elég hülye szegény, meg azért, mert ronda, nem biztos, hogy egyből normális is... régebben is mikor olvastak fel sms-eket és Annamari kapott olyat, hogy ő a legnormálisabb lány odabenn, valami olyasmit mondott, hogy "látjátok, én megmondtam, de ezt eddig is tudtam" szerintem ez elég beképzelt volt tőle... most meg be is bizonyította, hogy szegény kicsit fogyatékos, mivel a Rubik kocka helyett Rubint kockát mondott... ezt még a 6 évesek is tudják,hogy az Rubik kocka... még hogy ő művelt! Meg elég kétszínű, mindig annak nyal, aki esélyes arra, h kiválasztott legyen, pl most Verának,pedig nemrég még ő maga akarta kivinni.... az már mellékes, hogy ő úgy ment be, hogy majd jajj de szembeszáll mindenkivel, meg nem barátkozni ment el, hát kb azt a béna szerepet 1 napig tudta tartani, miután bement, utána egyből elkezdett nyalni pl. Gergőnek, Seherezádénak... egy szóval szerintem szánalmas az a csaj.
2011. nov. 27. 00:54
 1/10 anonim ***** válasza:

eleinte szimpi volt mert őszinte volt és normális

az nem érdekelt h csúnya

néha még jófej

de Verának rengeteg mindenben igaza volt vele kapcsolatban

(pl abban a múltbeli sérelmei miatt ilyen támadó, és érzékeny. ez baromira igaz)

már unszimpatikus!

felőlem kieshet

2011. nov. 27. 07:41
 2/10 anonim ***** válasza:

azt azért megjegyezném, h hónapokat nem lehet úgy összezárva eltölteni h mindenkivel jóban leszek, mindenkinek megmondom a tutit, ha egyedül maradok akkor is

a kinti világban is(pl én is) sokszor úgy vagyok h olyanokkal is normálisan elbeszélgetek meg összefogok x cél érdekében, azért mert felesleges konfliktusokba nem megyek bele!

ott bent a villában meg hatványozottan igaz ez nem lehet mindenkitől elkülönülni és remeteként élni

muszáj "szövetségeseket" találniuk

2011. nov. 27. 07:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Falusi csitri, aki már 2 vagy 3 villa lakóba "szerelmes" volt és ki tudja még hányba lesz. A ridegsége egy álca, belül egy sérülékeny kislány...
2011. nov. 27. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
unalmas mint a tuja!
2011. nov. 27. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:

láthatatlan,unalmas.

pedig azt hittem,hogy nagy kiosztógép lesz,de nem.

2011. nov. 28. 02:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak egy szerepet tukmáltak rá a beválasztásnál.

Eredetileg szőke, normális kiscsaj volt, a VV Annamari csak egy megcsinált karakter. Egyik haverom ismeri, onnan tudom.

A villában meg kb. leszr mindent mindent, és mindekit.

2011. nov. 28. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Én sajnálom szegényt,szerencsétlen egy lány,de nem sokat mutat magából a villában,szerintem nemsokára ki fog esni..
2011. nov. 30. 13:42
 8/10 A kérdező kommentje:
utolsó: hát lehet igazad lesz:D mondjuk nem sajnálnám, ha kiesne... de hogy őszinte legyek, vera és közte inkább annamari irritál kevésbé, úgyhogy remélem az a szánalmas vera esik ki:DD
2011. nov. 30. 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:

"I don't speak Germany" by Annamari

most mondta a percen

2011. dec. 1. 01:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Én Vera párti vagyok

szóval essen ki:D

2011. dec. 1. 08:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!