Mi a foglalkozásuk az Összeesküvők szereplőinek?
érdekes, én azt hallottam, hogy krupié, jogász, étteremvezető, kaszinótulaj, pénzügyi tanácsadó, síoktató. Csak nem tudom mindenkiről, hogy micsoda, és érdekel, hogy tényleg hogy lehet a munkát mellőzni hónapokig, míg bent vannak egy házban összezárva.
És igen, aláírom, hogy izomagy is van közöttük, de főle a lányok érdekelnek, hogy ki mit tanult (akik egyetemet végeztek)
Talán Csenge (Kiki lánya) az egyetlen, akiről ezt el is hiszem, neki lehet diplomája és van intelligenciája. Kamu állások, hamis papírok, luxusprostik így legalizálják, hogy miből élnek.
Akit bevittek Alekszék, a Dóra is KAMU volt, előre megbeszélt találkozás, színjáták.
Ricsi: csődbement kaszinók gazdája, Kati mama szabó, de ezek után miből fog élni? Vedelő bemutatókból?
Erzsók "pedagógus". Azért az idézőjel, mert az ilyen mocskos szájú nőszemélyt én nem nevezném annak és nem engedném gyerekek közé. A tanárok szégyene. És az az iskolaigazgató is, aki visszavette tanítani.
Ricsi kaszinó tulajdonos, édesanyja irodavezető.
A többiekről nincs infóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!