Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek Fecóról?

Mi a véleményetek Fecóról?

Figyelt kérdés

Én nem szeretem, egy önálló gondolata sincs, csak azt mondja, amit mások, bólogat, vigyorog, kacarászik mindenre, sokszor látszik, hogy nem is érti miről van szó.

Tegnap is úgy eltúlozta ezt az Attilás vitát, nem is értette szerintem miről van szó.

Én nem bánnám, ha kiesne már, de valószínűleg sokáig nem fog, gondolom jó kis szavazótábora van...

2011. nov. 24. 10:41
 1/4 alkesz éva ***** válasza:
Nekem nincs vele bajom,vannak nála sokkal rosszabbak is.
2011. nov. 24. 10:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Igaz, nekem is vannak, akik jobban irritálnak, de milló kérdés volt már Veráról, Kingáról, Csabáról, valahogy Fecóról nem esik szó soha, mintha őt mindenki szeretné.
2011. nov. 24. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
fecó egy kokeró! kit érdekel...
2011. nov. 24. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon buta... embertelenül. Olyanokat nem tudott, hogy mennyi három a nyolcadikon, meg hogy a cm után a dm a következő mértékegység... és azt mondja hogy üzletvezetőként dolgozik:'D
2011. nov. 25. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!