Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kit vártak a villalakók a vv4...

Kit vártak a villalakók a vv4 rosszkislányok beszavazásán?

Figyelt kérdés

Nemrég visszanézegettem a régi videókat, de valahogy ezt, hogy melyik rosszkislányt várta a legtöbb villalakó, egyik videóban sem láttam. Hol lehet megnézni? Vagy ha valaki látta élőben a műsort és emlékszik rá, megosztaná velünk?

És lenne egy másik kérdésem ezzel kapcsolatban, ebben a videóban: [link] kb 0:55-nél Olivér vmi ilyesmit mond: "Hogy a f@szba lehetett ezt így elk*rni?" ezt mire értette pontosan? Gondolom köze volt a beszavazóhoz.

2011. nov. 24. 04:14
 1/6 anonim ***** válasza:
A megadott linken a VV5-os delutani musor jon be...
2011. nov. 24. 05:25
 2/6 A kérdező kommentje:
ja bocs, rosszat linkeltem, ezt akartam: [link]
2011. nov. 24. 06:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem már rá pontosan hogy mi történt,de nem Anikót várták a lányok,mert hogy nagyon szép,és nem kell ilyen gyönyörű lány a villába.
2011. nov. 24. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja,és mondta Alekosz hogy Anikó full extrás,totál képernyőre való nő. Olivér meg mondta Anikó beszavazó showja alatt,hogy a lányok felköthetik a gatyát,mert Anikó bombázó. Gigi egyetértett vele,Éva meg már akkor is tombolt,mondta hogy ő lesz@rja Anikót.Zsófinak nem volt szimpatikus Anikó,valami beszólás miatt,de amúgy ő is egyetértett vele,hogy nagyon szép. Mikor beköltözött Anikó,nem fogadták szívélyesen,de mondták neki,hogy egyértelmű volt hogy ő fog bejutni. Anikónak nagyon rosszul esett hogy nem fogadták szívesen,mondta is a riportszobában. Ennyire emlékszem,Anikó bajai,meg én is,azért kísértem figyelemmel hogy bejut e.
2011. nov. 24. 23:07
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:) és arra nem emlékszel, hogy miért mondta Olivér, miután bement Ani, hogy "hogy a f@szba lehetett ezt így elk*rni?" Én valami olyasmire tippelek, hogy valami feladatot kaptak, hogy hogyan fogadják az érkezőt, akit beszavaznak, de mikor Anikó bement, kb mindenki a kanapén ült még a tv előtt, szóval senki nem volt a "helyén"... csak érdekelne, mert ez sem volt benne egy videóban sem:)
2011. nov. 25. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán el kellett volna bújniuk,hogy Anikó keresse őket. De ebben nem vagyok biztos. Éva meg Alekosz baromságnak tartotta,hogy a villában mégis hova bújnának el. Ha jól emlékszem ez volt a feladat,de lehet hogy ez egy másik beköltözőnél volt. Sajnos nem emlékszem már rá.
2011. nov. 25. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!