Velem van baj? Az idei VV-ben és x faktorban MINDIG azok estek ki, akiknek én szurkoltam. Tényleg ennyire másképp látom, vagy a többség nem szavaz jól?
Nem veled van a baj. A VV meg van rendezve, nehogy elhidd h ott minden a véletlen műve:)
Az X-faktor sem hinném h rajtunk múlna. Elég megnézni az előző szériát, micsoda véletlen h a Vastag Csaba nyerte. Az is véletlen h előtte 1-2 évvel meg a Barátok Közt-ben szerepelt..
Sajnos itt mások döntik el h kik jussanak vissza egy-egy párbajról.
Szia!
A VV-t nem nézem,de utoljára Caramel volt az,akit szívesen hallgattam és nyert(ez sem ma volt)!
Én is úgy gondolom,hogy ezek a műsorok előre írt forgatókönyv szerint haladnak.
Pl.nem hiszem,hogy a Rocktenors-t többen szeretik,mint az Apollo 23-at,amióta kiestek,nem is nézem az x-faktort.
ezek az összeesküvés elméletek marhaságok.
Csak az agyban gyengék mondogatják ezt.
Nem biztos h te látod rosszul vagy a többség.
Mert a vvben a lényeg h szavazz.
Hiába kedvelnek vkit sokan ha a másiknak több olyan "szurkolója" van aki szavaz...
Ezt nem értik sokan és akkor jönnek a meg van rendezve szöveggel :D
Nincs megrendezve? Nézd csak meg pl YouTube-on a ValóVilág videókat. Csak egy példa: ott van az a videó amit állandóan törölnek a youtuberól is. Az előző szériából lett felvéve, mikor Jerzy és Gigi kimehettek egy szállodába. Mikor bementek a villába, elmesélték h milyen jó volt, erre a Gigi a következőt mondta: "A Jerzy túl hamar nyomatta a habot a kádba, ezért vehettük fel újra az egész jelenetet" (nem pontosan idéztem). Ez az egyik...
De mondok másikat: Jerzy gyerek osztotta az Alekoszt, mer azt hiszem nőnap volt vagy ilyesmi, 2en vannak a szobában, Alek fekszik... Jerzy mondja neki a szöveget terepmintás rövidgatyában...ráközelítenek Alekoszra, mond egy mondatot...majd visszaváltanak az előző kameranézetre, ahol a Jerzy már hosszú mackóban van, pedig ugyanott áll Alek ágya mellett..most akkor h is van ez?
Az X-faktorról meg annyit, h amikor múlt évben a Vastag párbajozott a Vecával, És a Keresztesnek kellett döntenie, látszott rajt h a Vecát mondaná, de a Vastagot kellett mondania... kimondta, és kihurrogta a közönség...
Furcsa is lett volna ha nem az az ember nyeri azt az X-faktort, aki szerepelt a Barátok Köztben.
Ezek a műsorok a pénzről szólnak.
Vagy te elhiszed h a mostani szériában lévő Rocktenors, akik minden héten eddig kieső jelöltek voltak, most annyira megtáltosodtak, h megelőzték a Kocsist, vagy a Lil C-t? Ugyan..
Ez olyan mint a nagyobb szépségversenyek... Ott is már azelőtt megvannak a dobogósok, mielőtt a teljes mezőnyt összeszednék. (Rokonom modell, onnan tudom)
Én most elősször gondolom azt,h az egész vv egy megrendezett szar!Hogy miből gondolom?Leírom!
3 pár ment be a döntőbe ugye,a negyediket a nézők megszavazták,hogy újra táncoljonak,azaz Annamariék!
Nos a Kinga és Attila cirkusz után be léptek Annanariék,akik csak úgy véletlenül készültek..persze....
Nem véletlen készültek. Őket még aznak megszavazta a közönség, hogy versenyen kívűl táncoljanak még egyszer, amit nagynehezenbár, de Annamari elfogadott, szóval ők is ugyanúgy próbáltak, mint a másik 3 csapat.
Na ezért van a sok összesküvés elmélet, mert nem tudjátok pontosan, hogy is volt de jár a szátok.
A Gigis eset is nyilvánvaló, nem értyem mit kell rajta fennakadni. Kimentek a villából egy szállodába, ahol NYILVÁN forgattak, mivel nott nincs bekamerázva. Mit nem lehet ezen érteni?
Az a baj h te nem érted...forgattak igen, mert NYILVÁN nem volt ott bekamerázva...de mondta h "újra kellett venni a jelenetet"...ebből jön le h rendezett az egész...1.: jelenet csak a rendezett dolgokban van. 2.: ha elsőre nem sikerült, akkor minek még1x felvenni, elsőre kéne h menjen, de nem, többször vették fel, mert úgy kellett történnie ahogy előre eltervezték, tehát meg volt rendezve.
És akkor még nézd meg azt a nadrágos videót, arra is reagálj vmi okosat.
Nem kell mindent elhinni, amit a tv-ben mutatnak..
Én nem akarok itt vitatkozni, de ha egy politikus mond vmit azt is elhiszed? Mert én nem.. Vagy szted a pankráció nem megrendezett, mert a tv-ben megy? Ugyan...
De a saját döntésed h mit gondolsz, és miben hiszel. Csak nem kéne mindent elhinni, mert a tv-ben azt mondják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!