Mondjatok két nevet az X-Faktorból akik szerintetek döntősök lesznek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 22:41
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is Muri Enikő benne lesz döntőben fiúk közül Baricz Gergő vagy Tarány Tamás
2011. nov. 20. 23:33
5/11 anonim válasza:
Tarány Tamás és Muri Enikő(remélem)
6/11 anonim válasza:
Tarány-Muri. Én is így szeretném, és ezzel a sorrenddel.
7/11 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval :)
8/11 anonim válasza:
Muri Enikő,Baricz Gergő,Tarány már kiesett hála'istennek.ÜGYES VAGY ENIKŐ,BÜSZKE VAGYOK RÁD,KIEJTETTED AZT A DUCIT!!! BARICZ GERGŐ BIZTI BENNE LESZ ŐT IMÁDJÁK MEG ENIKŐT IS ÉS REMÉLEM NAGYFŰLŰ KIESIK NEM KELL MÉG EGY TAKÁCS NIKOLAS
9/11 anonim válasza:
utolsónak üzenem,hogy az ilyen nulla hallású emberek miatt nyernek az ilyen Muri Enikők, aki bár lehet,hogy a hangokat jól képzi, viszont rettenet rossz,és semmi különleges nincsen a hangjában...
10/11 anonim válasza:
ch... mér te hogy énekelsz mint a duci??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!