Csak engem irritál Eszter a villában?!
"Nagyképű, ostoba, közönséges nőszemély"
Szerintem meg inkább az a gáz, hogy páran elnézik pl. a Kinga vagy Dya ocsmány viselkedését és hülyeségeit, csak azért mert " jó nők". Eszter sem szimpatikus, de mérföldekkel normálisabb, mint bármelyik csaj benn.
Engem is erősen irritál és inkább néztem volna továbbra is Shadit a műsorban, mint őt. Ha nem mondják, nem hinném el róla, hogy ügyvéd. Sem az érettsége, sem pedig értelme nem tükrözi ezt. Nem csinál túl jó reklámot az ügyvédi irodájának a viselkedésével, én biztos nem hozzá mennék, ha ügyvédre lenne szükségem. Sunyi, alattomos, köpönyegforgató, és sokszor nagyon gyerekes a viselkedése, és bizony sokszor ő is nagyon közönséges. Eleinte sajnáltam, mikor az egész villa őt támadta, de utána szépen bemutatkozott.
Ez persze nem jelenti azt, hogy Kinguci királylányt nem rühellem legalább ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!