Ki az a csicska aki nézni a VV-t?
Figyelt kérdés
ezt kérdezte tőlünk tegnap az osztályfőnök. a 23ból 18an tették fel a kezüket. én is benne voltam a 18ban. szerintem a valóvilágnál nagyobb baromság nincsen . azt hiszik hogy rajtuk nevetünk de igazából ahoz hogy milyen fogyatékosok és gyökerek. és szerintem csak azok a fiatalok nézik akiknek nincs jobb elfoglaltságuk, csak a tévét képesek nézni mint valami kisérletmajmok. ismétlem ÉN IS NÉZEM . én ezt mind tudom. ti hogy vagytok ezzel? mit gondoltok a vv-től?2011. nov. 17. 09:30
11/20 A kérdező kommentje:
tudom :D
2011. nov. 17. 11:05
12/20 anonim válasza:
szerintem teljesen hülyeség csak azért lehülyézni valakit, mert van pár helyesírási hibája a kérdésében, vagy a válaszában, ez itt nem nyelvtan óra, gyorsan írt és nem figyelt oda, ennyi
13/20 anonim válasza:
10 könyvet???? te atyaúristen!!!!!!!!!!!! remélem 9-10 éves vagy, mert akkor még éppen elfogadható. egy normális középiskolában évente van 10 könyv, amit el kell olvasni.
14/20 anonim válasza:
Nekem aztán teljesen mindegy, hogy nézi-e valaki vagy sem. Azt csinál amit akar.
Téged viszont -le lehet pontozni, hogy milyen kevésből ítélek- de szánalmasnak tartalak, te "kísérletmajom"...
15/20 anonim válasza:
Én szoktam nézni és nem befolyásolja az életem részét,nem válok függővé.
16/20 anonim válasza:
én is nézem..30 éves vagyok,..én is szeretem..jobb mint a szappanopera..még jó h., nem vagyunk egyformák..
17/20 anonim válasza:
Amúgy aranyos, ahogy feltetted a kérdést, meg értem én, hogy mit akarsz mondani, csak mondjuk én is nézem, röhögök rajta, de pl. rendszeresen olvasok, Kurt Vonnegut, John Updike, Ray Bradbury, stb. Most akkor én kísérleti majom vagyok, mert szeretem nyomon követni pár bezárt ember interakcióit? Ez egy ostoba, demagóg szrság, idióta szórakozás mindig volt, lesz. Lásd az ókorban a gladiátorjátékok...Az is hülyeség, hogy ez bármilyen hatással van a fiatalokra.
18/20 A kérdező kommentje:
gladiátor xd amúgy ja igazad van :)
2011. nov. 18. 10:07
19/20 anonim válasza:
én nagyon érdekesnek találom. mindig figyelem az emberek viselkedését, reakcióját. érdekel a pszichológia. én eddig ezt a mostani szériát nézem folyamatosan, figyelem a testbeszédet, a reakciókat, az ott élő emberek hozzáállását mindenhez. engem alapból érdekelnek az emberek, amik a maszk mögött vannak, épp ezért nézem talán.
19/l
20/20 anonim válasza:
utolsóval teljesen egyetértek...és jobb mint a zombifilmek.meg dr.csont meg ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!