A Valóvilág című műsorban szereplő Eszter alakját keményen kritzálják az emberek, Péter vagy Attila küllemét akkor miért nem?
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ja, csak ezzel tudják megbántani.
Az a síruha valószínűleg a feladathoz tartozott, hiszen mindenki olyat hordott, ennek semmi köze az önkritikához.
A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad
Látom örömödet leled a gonoszkodásban, ez sok mindent elárul:)))
Amúgy meg kinek nincsen önkritikája:
a kisdisznó:DDDDD Eszter ehhez képest anorexiás.
Szerintem tök jól néz ki!
Egyébként óriási kontraszt volt a 2 lány között ahogy egymás mellett ültek: Eszter tele élettel, értelemmel, csillog a zseme, mosolyog, tud normálisan ülni, csinosan felöltözött, míg Dya ugy néz ki mint a Holtak Királynője, buta, csúnya, élettelen.
Szerintem meg azt vesz fel, amit akar.
Én sem vagyok oda a teltebb nőkért, de már fárasztó, hogy állandóan csak a súlyával szekálják a károgók, mint a piacon a vénasszonyok...Eléggé szánalmas, ha valaki csak ezen tud nyafogni.
Azért mert ez igazi magyar prolitempó...
Egy bzmegoló, idegbeteg szőke elfogadhatóbb, mint egy túlsúlyos lány.
Lásd a 66%-os válaszadó kötekedését, ő is kb. azt a "pletyizünk a paneltömb szolijában" szintet üti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!