Mi a véleményetek VV Shadiról?
Nekem ő a legszimpatikusabb a villában, jó szívű, kedves, soha nem volt szemét senkivel. Talán egy kicsit naiv. Mit szóltok hozzá, hogy valószínűleg ő megy párbajozni? Szerintetek visszamenne?
(és légyszi, senkinek ne az legyen már a válasza, hogy ki nem szarja le a vv-t meg hasonlók, mert ez nem érdekel...)
Én utálom Shadit.. Olyan mint egy idegesítő kis darázs...Egyszerűen unszimpatikus úgy ahogy van. Ha ő megy párbajozni, akár kivel is, remélem ő marad kint!
Én Attila fan vagyok!:)
Engem annyira idegesít, hogy arról fantáziálok, hogy az orra azért annyira lapos, mert valaki jól rácsapkodta a konyhaajtót. Helyettem is.
Persze, tudom, hogy nem.
egy idegesítő barom !
én is azt mondom: hajrá!ATTILA!!!
Olyan kényes, szinte rosszabb, mint Kinga meg Dia együtt...
Mindenbe beleköt, mindent felnagyít, eltúloz, igénytelen a haja, a fejének keretet adó szakállról nem is beszélve. Olyan a viselkedése, mint egy 60+-os nénié...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!