Hol vannak VV Kinga könnyei?
Figyelt kérdés
Titeket nem idegesít Kinga hisztije?Én ma kiakadtam ezen a műbalhén.2011. nov. 7. 21:49
1/12 anonim válasza:
Hát nem sírt amikor Dya kiesett?
2/12 anonim válasza:
epic volt a hisztije
annyira ronda szegény, de így legalább vicces volt :D
3/12 anonim válasza:
elég groteszk feje volt:DD nem tudom, miért tartják egyesek szépnek....
4/12 anonim válasza:
hú én is annyira utálom azt a nőt, ronda mint a bűn és ez az öt éves szint hogy hisztizik, hát kész kabaré:D
5/12 anonim válasza:
Remélem ha valaki kiviszi,kint is marad a szerencsétlen!!!
Most nézem az online-t és mindenkit fikáz...bunkó!
7/12 anonim válasza:
ronda egy csaj,ja es meg hercegnonek is kepzeli magat!! Seri mellet labdaba se rughat,Seri egy gyonyoru szep no!!
8/12 anonim válasza:
off:Nem vagyok nagy Kinga fan,de azért azt nem mondanám,hogy Seri mellett labdába sem rúghat!Seherezádén mindég sok a smink,nélküle talán még nem is láttuk!Kinga arca viszont nekem aranyosabb!Sehi arcárol sok mindent le lehet olvasni,főképp amikor felveszi a búskomor képet !:/
9/12 anonim válasza:
sztem se ronda Kinga
kicsit tényleg elállnak a fülei
de sztem egész jó nő
meg hiába bántják h kövér meg hízott
sztem jó alakja van
10/12 anonim válasza:
Egy frászt kövér,még mindég jóval soványabb Esztinél,Veránál és Veroikánál is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!