Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nézitek ma a valóvilágot?...

Nézitek ma a valóvilágot? Kinek szurkoltok?

Figyelt kérdés
Esztinek a nagy lámának vagy Dyusnak??:)))
2011. nov. 6. 17:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
pontosan..:) ;)
2011. nov. 6. 17:24
 12/29 anonim ***** válasza:
31%

Én Diának,amit Eszti tegnap művelt az szánalomra méltó..:D

Nem való a villába..Túl inteligens és unalmas ehez.:D

2011. nov. 6. 17:25
 13/29 alkesz éva ***** válasza:
44%
Dyának.
2011. nov. 6. 17:42
 14/29 anonim ***** válasza:
79%
most őszintén, ki kíváncsi arra, hogy aza hülye hisztis p*csa (dya) folyton nyávog? nekem konkrétan már herótom van tőle... az viszont sokkal jobban érdekelne, mit csinálna Kinga, ha kiesne a nagy barátnője, és hogy alakulna Veronika-Eszter kapcsolata, vagy hogy egyáltalán Eszternek sikerül-e beilleszkedni, és én biztos vagyok, hogy látnánk még meglepő dolgokat Esztertől, de dyától mit látnánk még? hogy megtanul egy mondatot b*zdmeg nélkül mondani vagy orrhang nélkül beszélni?
2011. nov. 6. 17:51
 15/29 anonim ***** válasza:
51%
utolsó! szívemből szoltál :DDD
2011. nov. 6. 17:53
 16/29 alkesz éva ***** válasza:
37%

"én biztos vagyok, hogy látnánk még meglepő dolgokat Esztertől"

Úgy mint Csabától? Nem kötekedni akarok csak kérdezem.

2011. nov. 6. 17:59
 17/29 anonim ***** válasza:
30%
alkesz éva: másba viszont már nem tudsz belekötni, mi?:) te is belátod h igazam van:P
2011. nov. 6. 18:00
 18/29 alkesz éva ***** válasza:
Írtam olyat,hogy nincs igazad? Csupán csak a meglepő dolgokra lennék kíváncsi.
2011. nov. 6. 18:15
 19/29 A kérdező kommentje:
Ha a szívemre hallgatok akkor a diust de ha az eszemre akkor az esztit.Mert ha eszti megy vissza akkor nagyon sok konfliktus lesz még...
2011. nov. 6. 18:22
 20/29 anonim ***** válasza:
43%
ha meg belátod h igazam van, akkor te mit szeretsz abban a p*csában? ha csak azért szereted, mert jól néz ki (bár ezen is vannak kivetnivalók...) akkor nézegesd az eddig megjelent képeit/videóit, de jellemfejlődésen aligha fog átesni a jövőben, ő is nagyon bizonygatja h nem fog megváltozni, és ez a baj;) mellesleg elég hülyeség belekeverni ebbe a Csabát, mivel a Csaba és Eszter nem ugyanaz, szóval ez már csak ilyen kétségbeesett kapálózásnak tűnik:) és onnan gondolom ezt, mivel az Eszternek még biztos lesznek konfliktusai pl. Veronikával, vagy úgy általánosan, mert őt senki sem szereti...:) amúgy én Esztert sem szeretem, nem fogom a pártját, inkább dya ellen vagyok:)
2011. nov. 6. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!