Mi lett a "Reggeli"-vel az RTL-en?
nem olvasol újságot?:)
pénteken se nézted a műsort?
elbúcsúztak a műsorvezetők
anyagi és alacsony nézettségi okból lerövidült
pár műsorvezetőt el is küldtek
szia!
Nem, sajnos nem olvastam :(
Gyesen vagyok itthon, és nem nézem végig az összes adást, de bele bele kukkantok, de erről teljesen lemaradtam!
És kiket küldtek el? Pont a Barabás Évát hagyták meg? Nem akarok feszkót szítani, de nekem ő a semmilyen kategóriás műsorvezető! Bármelyik jobb nála!
Barabás Éva nekem sem szimpi :(
Nem csak a Reggelit szüntették meg, hanem a déli híradót és a Fél 2-t is :( pedig az utóbbit nagyon-nagyon szerettem. Főleg eleinte, amikor D. Tóth András vezette :D
Mondjuk szerintem hülyeség volt pont az őszi szünet előtt abbahagyni, de ők tudják.
sztem meg Évi a legjobb műsorvezető
engem pont h D Tóth András irritált:D
Na meg Csonka (Nemtudoknormálisanbeszélni) Pici
Csonka szerintem is elég hadarós, én sokszor ne értem, h mit akar mondani!
Persze, a műsorvezető személye tényleg ízlés dolga, nekem nagyon nem szimpi az Éva! Tényleg olyan szürke, semmilyen! Én Kelti Andreát szerettem nagyon, nekem ő a favorit! A fél 2, és a híradót nem is tudtam, h megszüntetik.... Csődbe megy a csatorna? Az X faktor és a VV tolja csak az Rtl szekerét?
miért irritál András? :(
a VV-t kéne megszüntetni, nagyon ocsmány műsor, egy értelmes ember nem került be :((
az X-faktor nézhető Miki miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!