A Hupikék Törpikékben a törpöknek ki az anyjuk?
Itt van unokatesóm, és mondta, hogy van törppapa, de hol a törpmama? :) számomra ez egy elgondolkodtató kérdés. Tudtok erről valamit?
Vagy törppapa volt a béranya? :P Aztán nála maradtak? :D
Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, látszik nem vagyok nagy mesés!
Törpmama...:) Ez aranyos.
Amúgy jó a kérdés, bár hazudnék, ha azt mondanám, tudom a választ. Amúgy arra sem emlékszem, hogy Törppapát akár egyszer is konkrétan az apjukként említették volna a többiek...
Ez olyan dolog, hogy pl. Törppicúrral kapcsolatban sem említik, hogy kik a szülei. Talán szimplán a gólya (a Kelep?) hozza őket.:)
Amúgy a hupikék törpikék 3D-ben Törpilla mindig "papázza" és onnan gondoltam, mert ugye sok helyen az anyát apát mamázzák/papázzák. És innen jött :)
Jajj és köszönöm a válaszod :)
Vannak ilyen "az élet nagy kérdései" Nálam :)
14/L
Törpicurt Hókuszpók "készítette" :)
Amúgy asszem Törpillát is.
Ja, itt is írják: "Eredetileg 99 törp élt Aprajafalván Törpapa vezetésével. Az idők folyamán azonban még nagyon sok törp csatlakozott hozzájuk. Például Törpilla a törplány, akit Hókuszpók teremtett boszorkányitalokból"
De itt olvashatsz sokat a szereplőkről:
Az anyjukról viszont semmit nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!