Az X-factor szépség verseny vagy tehetségkutató?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert reggel az iskolában láttam 6 visítozó lányt, akik kórusban rinyáltak, hogy Apolló23 így meg úgy milyen aranyos meg helyes ez meg az és de szexis amaz, de a hangjukról egy szó sem hangzott el.És ami fontosabb az előző kérdésnél: Ez normális?2011. okt. 25. 19:23
11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha v.ki jól énekel mindegy, hogy hány kiló =)
Egyébként köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt.
2011. okt. 26. 15:28
12/16 anonim válasza:
Ezzel az erővel bárkiből lehet jó pasit csinálni, egy menő frizura, és pár jó cucc, na és az hogy ismertek lesznek, még a quazimodo-ból is szépfiút csinálnak.
13/16 anonim válasza:
Csak a kis bugyuta szavazók tartják bent a cuki, aranyos vagy éppen szexi, de tehetségtelen énekes jelölteket. Pl. Elton Johnt sem sorolnám egyik kategóriába sem, mégis elég szép karriert futott be. Rendben, hogy egy show műsorhoz nem árt a vonzó külső, de azért itt mégis az énektudásra kellene fektetni a hangsúlyt. Ha pedig ezt vesszük figyelembe, akkor Tarány Tamás és Kocsis Tibi már most profin énekel. Tarány bármit énekel, angolul vagy magyarul, mindig tökéletes, élvezhető, hamis hangok nélkül. Kocsis szintén nagyon jó volt a legutóbbi műsorban is. A két fiú csapat is jó, de az ő teljesítményük már hullámzóbb a többi egyéni előadóval egyetemben. És bocsánat, de az ikrek előadása engem szinte mindig idegesít, alig várom, hogy túl legyünk rajta.
14/16 anonim válasza:
A zsűrit elnézve néha, inkább szépségverseny.
16/16 A kérdező kommentje:
Jó, hogy csak "a kis bugyuta szavazók" tartják benn az ilyen "cuki"(bakkaer még a Rocktenorsosok feje is jobb)fúkat csak az a baj, hogy "a kis bugyuta szavazók" jóval többen vannak mint a normálisak.
2011. okt. 29. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!