Mi történt a Vámpírnaplókban Mason-nel?
Figyelt kérdés
Nem a könyvre vagyok kíváncsi, hanem a filmre, hogy asszem a 2. évadban miért tűnt el és hová. Már nem igazán emlékszem, régen láttam. :)2011. okt. 24. 16:49
1/7 anonim válasza:
Damon megölte :P Vagy mégsem? :D
2/7 anonim válasza:
Jaja, úgy volt, hogy Damon kitépte a szívét. De akkor hogy térhetett vissza???
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ja, ez érdekes, nem lehet hogy Klaus keze van a dologban? :) Mondjuk hibridet csinált belőle is, vagy valami... Bár az, hogy hogyan tudta volna feltámasztani, az nem világos... :)
2011. okt. 24. 17:42
4/7 anonim válasza:
Mindenképpen Klaus keze van a dologban, csak nem értem, hogyan támaszthatta fel Masont. A következő részből biztos kiderül, várom már nagyon:)
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg Bonnie és Matt amikor visszaküldte Vickie-t elcseszett valamit és így térhetett vissza. Lehet valami "átjáró" (a szellemvilág és az emberi világ között) nyitva maradt. Klaus nem hiszem, hogy azzal vacakolna, hogy visszahozza Masont, ha annyira szüksége lenne rá már rég megtehette volna.
6/7 anonim válasza:
Jaja Vicky visszaküldésekor jutottak át valahogya szellemek. A következő részben visszatér jópár szereplő aki már eltávozott az élők sorából, szellem képében.
7/7 A kérdező kommentje:
Na, ez izgi lesz, már várom. :)
2011. okt. 26. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!