Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most komolyan ez a helyes...

Most komolyan ez a helyes pasi közelében sem járó szürke kisegeret kellett visszaszavazni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 21:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Utsó: Igen kb. egy amőba szinten volt,de a fogas baf@sz sincs magasabb szinten!

annyi a különbség hogy a két barom közül egy olyat szavaztak vissza az emberek, aki nem fog csinálni semmit,a többi villalakó sem az kisujjából szopta ki hogy evés-edzés-alvás!!

A párbajon megígért fogadalmakat pedig csak leshetitek,csak zavarában mondhatta őket mert az egész párbaj alatt egy épkézláb mondatot nem tudott összerakni!!

2011. okt. 24. 09:35
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Én nem így gondolom, szerintem nagyon korrekten viselkedett. Mit kellett volna csinálnia? Túlb.ziskodni a másikat? Én még egyáltalán nem néztem a VV5-öt, kivéve azt, amikor Csabára került a 9 jel, és ezt. De a párbajon bemutatott kisfilmek és a viselkedésük épp elég volt ahhoz, hogy leszűrjem a következtetést. Ahogy pl. ez a kis genny beszélt azzal a rövid hajú csajjal: "szottyadt vagy, kicsi a melled, szar a segged!", megbocsáthatatlan. És még a hülye tyúk őt várta visza, és még van olyan ember, aki szavazott rá, s most méltatlankodik. A primitívség a menő?
2011. okt. 24. 09:55
 13/13 anonim válasza:
már nincs is értelme nézni a műsort, nekem Cris volt a kedvencem, rengeteget nevettem a sötét, buta agyán.
2011. okt. 24. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!