Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kováts Vera a legjobb. Szerint...

Kováts Vera a legjobb. Szerintetek xD?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Nálam a sorrend:

Kováts Vera , Muri Enikő, Baricz Gergő , Bagosi Alexa , Lil C. , Apollo 23 , Rocktenors , Kocsis Tibi , Tarány Tamás.

Remélem most már hátulról előre ilyen sorrendbe fognak kiesni :DDD

2011. okt. 31. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:
ne bántsd szegény Tomit :( Olyan kis ari..
2011. okt. 31. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
nagyon...
2011. nov. 1. 14:23
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem is ő nyeri de nekem tetszik a hangja.
2011. nov. 3. 17:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem akik tényleg oda valók A Tamás, a Tibi,,Enikő, Alexa és Vera sem rossz,de Alexa sokszor gyengébb teljesítményt nyújt,Veranak meg még kb 2-3 év mire teljesen kiforr a hangja.
2011. nov. 15. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
24%

Most komolyan mire volt jó hogy lepontoztatok:D? Elmondtam a véleményemet. Sőt,csak annyit hogy milyen sorrendet állítanék fel.És nekem más tetszik mint nektek.

Szánalmas Nép.

2011. nov. 15. 14:10
 17/17 anonim válasza:
Húha, hát szerintem egyik sem. Nem kéne ilyen "tehetségkutatókat" indítani, amcsi kopizás az egész. Igazán le lehetne erről szokni. Énekesekből amúgy is garmadával van, és ha csak az egy ötödének lenne valóban jó hangja, vagy igazi egyénisége... szomorú.
2015. jan. 28. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!