Van rá valami lehetőség hogy tudjuk majd nézni ezt a csatornát?
a) A Digikábelben nincs olyan különdíjas prémiumcsomag, amely csak gyerekcsatornákat tartalmaz? (Nálunk a T-Home-nál van ilyen: havi 490 Ft-os felárért kaphatsz Nickelodeont, Boomerangot, JimJamet és KidsCót.)
b) a Minimax és az Animax egy sávon osztozik. A Minimax benne maradt a teljes csomagban, és az Animax helyett valami felnőtt témájú, pikánsabb csatorna megy abban a műsorsávban?
c) Gondolom, háztömbben laksz. Javaslatom: ne a Digikábelt köttesd be, hanem valamelyik tányéros megoldást, a T-Home tányéros tévéje nem túl drága, havi 2900 Ft-ért adnak 53 csatornát, ebben benne van az Animax is. Három tévén tudod nézni (a második és a harmadik settop-boxért különdíjat kell fizetni), viszont ha T-Comos a telefonod és az interneted, egy csomó kedvezményt adnak, így csak 1900 Ft-ba kerül 2900 Ft helyett a havi 53 csatorna.
d) A DigiTV egyébként azért olcsóbb, mert sokszor a fapados megoldásokat keresi és használja. Persze túl sok probléma nincsen a céggel, de a kényelmi szolgáltatások látják kárát az alacsony árnak.
e) Javallanám még a szervezkedést: olvastam, hogy Pesten sokan összeállnak, ha egy kerület kábelszolgáltatója kivesz a csomagból egy népszerűbb csatornát. Amolyan petíció-szerűség :)
Interneten le tudjátok majd tölteni az összes animét ami az animaxon fut,ne parázzanak:)Én interneten néztem edig mindent.:))
Naruto,Gravitation,Kukucska,Paradise kiss,minden fent van:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!