Tarány Tamás! Mi a véleményetek róla? Kit nem szerettek az X-Faktorban?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 21:27
11/16 anonim válasza:
Ha csak a KÜLSŐ a fontos, akkor tessék, gyűjtse össze a Retek az összes luxusprostitr és chippendale fiút és tátikáztassa őket! Geszti marha, Keresztes pedig nem is néz ki nőnek.
12/16 anonim válasza:
Iszonyat jó hangja van, és nagyon szimpatikus:) Remélem ő nyeri meg! Tudom, hogy mindenki el van szállva Gergőtől, ő is nagyon tehetséges, de van valami ami zavar a hangjában, én sem tudom mi...
13/16 anonim válasza:
tiszta aranyos és tehetséges!!:)
14/16 anonim válasza:
Egyedül Tamás nem énekelt hamisan, de a többiek igen. Hajrá Tamás!
15/16 anonim válasza:
Imádom őt Gergővel együtt :) nagyon jó hangja van és tehetséges, szerintem finalista lesz. és az ikreket nem nagyon csíptem de szerencsére már most ők estek ki.
16/16 anonim válasza:
szia!
én ismerem személyesen is régebbről
nagyon kedves és tehetséges pasi
és isteni a humora!!
sztem ő sose fog elszállni magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!