Kinek szurkolsz a Csaba-Cristofel párbajon?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 23:05
21/43 anonim válasza:
Christofelnek !
A magának való dögunalmas csaba meg menjen haza.
Minek jeletkezik egy ilyen műsorba az, aki ennyire inaktív.
Nem neki való ez. Otthon jobb helye lesz.
22/43 anonim válasza:
Csabának szurkolok.Úgyis tudja mindenki h Cris egy szörnyen buta ember.Ezért most nem írok hosszú sorokat.:DD
23/43 anonim válasza:
Abszolút CSABA, ez nem kérdés!!!!
24/43 anonim válasza:
Én azt tudom, hogy kinek nem! Komolyan van olyan ember akinek a Cristofel játéka tetszik és képes lenne őt a győzelem felé gördíteni??
Egy olyan ostoba férget aki megalázóan beszél a nőkkel, és az érzelmi intelligenciája egyenlő a nullával. Nem akarok goromba lenni de a viselkedése alapján én nem kubainak mondanám....
25/43 anonim válasza:
Nem csak az érzelmi intelligenciája nulla!
28/43 anonim válasza:
22:09 ezt honnan tudod?? mutatták? :D
29/43 anonim válasza:
Igen megmutatták a műsor végén!
Most begyűjt az RTL pár millát a sok idiótán, hogy szavaznak arra az idiótára, közben meg Csabát küldik vissza XD
30/43 anonim válasza:
szerintem pont az lesz, hogy mutattak egy kamu állást, így majd sokan szavaznak Cristofelre, és Cristofel meg visszamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!