Egy CRT TV is lehet HD?
TV hátulján kéne lennie valamilyen matricának vagy jelzésnek, ami leírja a tv típusát, ami után kicsit könnyebb lenne utánajárni a dolgoknak.
Amúgy rágugliztam, és nem találtam Grundig HD CRT TV-t (ja és az 1024x768 úgy tudom már HD-nak számít, HD Ready-nek).
Amúgy honnan vetted, hogy HD? Vagy csak úgy megkérdezted?
1280x720
A FullHD pedig 1920x1080
Nem méret, felbontás pixelben.
Hát igen, CRT-n nem lesz a legszebb.
De azért elviselhető (kivéve, ha látsz egy HD tv-n egy Killzone-t, én is 1 évig CRT-n játszottam, aztán megláttam HD tv-n egy játékot és ég és föld volt a különbség, utána nem tudtam CRT-n élvezni a játékot)
Hát, de épp az a baj, hogy én már előre eltervezek valamit, hogy milyen gyönyörű lesz Xboxon játszani, erre meg olvasom hogy CRT-n rettenet a kép... Utána meg szépen elkomorodtam, minden sz***-nak elmondtam a világot... Érted...
De nem tudod véletlenül mennyi a legolcsóbb HD TV?
Elég egyértelmű, hogy nem egy több tíz éves technológián lesz majd szép az xbox (mellesleg hülyeség, hogy milyen gyönyörű, HDTV-n sem álleejtős, 6 éves konzolról beszélünk, nem olyan erős már).
De mondjuk gondolhattál volna rá, hogy nem véletlen veszik a HD felbontású tv-ket.
A legolcsóbb HD-s tv?
Mekkora méretben kell?
32"-os (ez kb az átlag méret) olyan 80k körül kapható, szarabb gyártótól már 60k-ért is.
Ennél kisebb tv-k is 50-70k között vannak.
Ezek nem tudnak semmi extrát, de már fullhd-s a többség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!