Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Egy CRT TV is lehet HD?

Egy CRT TV is lehet HD?

Figyelt kérdés
Itt mos konkrétan egy 50cm átmérőjűre gondolok (hát persze, hogy az enyémre). Hát kb.:64 x 47 x 48 cm-es lehet... De ha ez nem HD-s akkor leírnátok a leg (LEG) minimálisabb HD méretet?
2011. okt. 15. 19:54
 1/9 A kérdező kommentje:
Amúgy a TV-m márkája Grundig!
2011. okt. 15. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:

TV hátulján kéne lennie valamilyen matricának vagy jelzésnek, ami leírja a tv típusát, ami után kicsit könnyebb lenne utánajárni a dolgoknak.

Amúgy rágugliztam, és nem találtam Grundig HD CRT TV-t (ja és az 1024x768 úgy tudom már HD-nak számít, HD Ready-nek).

Amúgy honnan vetted, hogy HD? Vagy csak úgy megkérdezted?

2011. okt. 15. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:

1280x720

A FullHD pedig 1920x1080

Nem méret, felbontás pixelben.

2011. okt. 15. 19:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak bepánikoltam, mert olvastam, hogy az Xbox360 a CRT TV-n csúnya... Én meg a gépemen is a játékokat fagyásig javítom a textúráját... De szerencse, hogy spórolok...
2011. okt. 15. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát igen, CRT-n nem lesz a legszebb.

De azért elviselhető (kivéve, ha látsz egy HD tv-n egy Killzone-t, én is 1 évig CRT-n játszottam, aztán megláttam HD tv-n egy játékot és ég és föld volt a különbség, utána nem tudtam CRT-n élvezni a játékot)

2011. okt. 15. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Mármint xbox, akkor nem Killzone, hanem mondjuk Gears of War
2011. okt. 15. 20:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát, de épp az a baj, hogy én már előre eltervezek valamit, hogy milyen gyönyörű lesz Xboxon játszani, erre meg olvasom hogy CRT-n rettenet a kép... Utána meg szépen elkomorodtam, minden sz***-nak elmondtam a világot... Érted...

De nem tudod véletlenül mennyi a legolcsóbb HD TV?

2011. okt. 15. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Elég egyértelmű, hogy nem egy több tíz éves technológián lesz majd szép az xbox (mellesleg hülyeség, hogy milyen gyönyörű, HDTV-n sem álleejtős, 6 éves konzolról beszélünk, nem olyan erős már).

De mondjuk gondolhattál volna rá, hogy nem véletlen veszik a HD felbontású tv-ket.

A legolcsóbb HD-s tv?

Mekkora méretben kell?

32"-os (ez kb az átlag méret) olyan 80k körül kapható, szarabb gyártótól már 60k-ért is.

Ennél kisebb tv-k is 50-70k között vannak.

Ezek nem tudnak semmi extrát, de már fullhd-s a többség

2011. okt. 15. 22:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Sokat segítettél! Tényleg...!
2011. okt. 16. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!