Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek kinek nincs helye...

Szerintetek kinek nincs helye az X-faktorban? Miért?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 22:19
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
keresztes ildikónak.
2011. okt. 12. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

:D én is "mentort" akartam mondani.

Geszti Péter?

szerintem azért, mert az első szériában kiejtette Katicát, Enikőt, mondjuk sokan mások is jobbak voltak mint az a hippi csaj..

most meg a hajdú lányok azért jutottak tovább, mert jól mutatnak.. hangjuk messze lemaradt a másik két csajszihoz képest. még az egyéniségükre se mondom, hogy húha.. az összerakott fiúcsapat se volt valami csodás szerintem.

de mind1 ebből nem csinálok problémát, mind tud énekelni..:D

de voltak sokkal jobbak. csak csinibb pofijúak nem..

2011. okt. 12. 22:35
 3/12 anonim válasza:
24%
hát a nyári ribancoknál mindenképp jobbak.
2011. okt. 12. 22:37
 4/12 anonim válasza:
100%

Ha bármelyik ikszes elad majd annyi lemezt mint a Keresztes Ildi, lehet nyafogni.

Itt nem énekeseket keresnek, hanem árucikkeket, ezt nem szabad elfelejteni. Megasztár+X-faktor eddigi műsorokból vitte valaki valamire? Tehetség vagy van, vagy nem is lesz... ha van, az mindenképpen előretör.

2011. okt. 12. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Geszti.

Semmi köze a zenéhez.

2011. okt. 13. 07:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Keresztesnek az okos döntéseivel..

Egyébként Lil C-nek.

2011. okt. 13. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:

Lil C, Ikrek

Őket nem találom idevalónak. Az ikerlányok első bemutatkozása (ha volna két életem) sem tetszett, a többi meg főleg nem.

2011. okt. 13. 13:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Lil C, Rocktenors,
2011. okt. 13. 16:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Lil C - hihetetlenül idegesítő öntelt kis ... és nyávog mint egy kismacska. és az ikrek o.O eszméletlen, hogy mennyire nincs hangjuk...
2011. okt. 13. 19:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyezik a véleményem az előttem szólókkal... Keresztes, Geszti, Lil C és az Ikrek... Mondjuk az Ikrek még szerethető figurák, de az a Lil C...
2011. okt. 14. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!