Szerintetek kinek nincs helye az X-faktorban? Miért?
:D én is "mentort" akartam mondani.
Geszti Péter?
szerintem azért, mert az első szériában kiejtette Katicát, Enikőt, mondjuk sokan mások is jobbak voltak mint az a hippi csaj..
most meg a hajdú lányok azért jutottak tovább, mert jól mutatnak.. hangjuk messze lemaradt a másik két csajszihoz képest. még az egyéniségükre se mondom, hogy húha.. az összerakott fiúcsapat se volt valami csodás szerintem.
de mind1 ebből nem csinálok problémát, mind tud énekelni..:D
de voltak sokkal jobbak. csak csinibb pofijúak nem..
Ha bármelyik ikszes elad majd annyi lemezt mint a Keresztes Ildi, lehet nyafogni.
Itt nem énekeseket keresnek, hanem árucikkeket, ezt nem szabad elfelejteni. Megasztár+X-faktor eddigi műsorokból vitte valaki valamire? Tehetség vagy van, vagy nem is lesz... ha van, az mindenképpen előretör.
Keresztesnek az okos döntéseivel..
Egyébként Lil C-nek.
Lil C, Ikrek
Őket nem találom idevalónak. Az ikerlányok első bemutatkozása (ha volna két életem) sem tetszett, a többi meg főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!