Kire hasonlít Kumich Tamás? (X faktor)
2011. okt. 9. 20:19
1/11 anonim válasza:
zac efron? talán egy hangyányit sztem hasonlít rá :D
2/11 anonim válasza:
Engem is emlékeztett valakire, de nem jövök rá kire. Talán Ralf Bauerre(ő volt a főszereplője a tv2-ön régebben ment Széllovagoknak), de őt gondolom nem ismered, úgyhogy tovább töröm rajta a fejem. Majd írok, ha rájöttem. :)
3/11 anonim válasza:
Uhh, engem is nagyon emlékeztet valakire, de nem tudom kire... :/ Talán Jonathan Groff-re egy picit.
4/11 anonim válasza:
Aranypart Ádámra emlékeztet, fogadjunk:))
Most ugrott be, ahogy nézem:)
5/11 anonim válasza:
B.aszki kitörölték Hofi Gézát, pedig esküszöm, hogy komolyan írtam. Mondtam is a páromnak, mikor néztük, hogy ez tisztára Hofi Géza fiatalon
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..idáig sajna egyik sem talált :D lassan beleőrülök :D
2011. okt. 12. 17:07
7/11 anonim válasza:
Még mindig semmi? H esetleg eszedbe jut, akkor azért írd majd, le , engem is érdekelne, kire is gondolhatsz:)
De ezek közül, akik fellettek sorolva, továbbra is Aranypartos Ádámra emlékeztet:)
8/11 anonim válasza:
Meglepő válaszom lesz , nekem Dér Henire hasonlít nagyon ,legalább is ami a szemét tekintetét és száját illeti.
9/11 anonim válasza:
Utolsó..van benne igazság:)
Letakartam a haját és úgy tényleg hasonlít rá, legfőkébb a szeme:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!