Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Seherezádéról lenne két...

VV Seherezádéról lenne két kérdésem?

Figyelt kérdés

1. Tényleg ez a neve, vagy csak a VV miatt lett:-) ?

2. Ő hazudott, vagy csak ilyen "éretlen" ?

Nekem ő amúgy szimpi lenne, helyes, aranyosnak látszó lány. Van/Volt barátja, mielőtt bement, akit állítólag nagyon szeret(ett) és viszont.. Aztán már rögtön pár nap alatt a villában valahogy mással volt, melegedett össze.. - "flörtölt", illetve ölelgetik, puszilgatják egymást a sráccal.. Csak nekem furcsa ez? Vagy ezek a dolgok kis dolgok és nem jelentenek semmit? Illetve, nem is volt igaz, hogy jár azzal az olasz sráccal? Nekem ez olyan ködös. Próbálom megérteni a szitut, de nem sikerül igazán ... Szerintetek hogy van ez ?!

2011. okt. 6. 11:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A Seherezádé török, nem pedig olasz eredetű név. És ez csak a művészneve, a születési anyakönyvi kivonatában Vivien Bernadett szerepel. Amúgy az anyján is látszik, hogy nem teljesen százas, én inkább az anyját okolom azért, hogy a Sehi már 16 évesen ri.banckodott, ha otthon minden rendben lett volna és az anyjától biztonságot, nem pedig haverkodó liberális "nevelést" kapott volna, akkor eszébe nem jutott volna ilyesmi...
2012. jan. 25. 10:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!