VV Cristofel fogyatékos?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 14:39
11/22 anonim válasza:
sztem olyan mint VV4 Jerzy
annak is kinyílt a csipája
nem olyan buta Cristofel mint mutatja
12/22 A kérdező kommentje:
Ez a gyónás nem volt semmi.
2011. okt. 3. 10:19
14/22 anonim válasza:
Ha Cristofelt kirakják a VV-ből, én esküszöm nem nézem tovább.
A legnagyobb forma.Tegnap ahogy elárulta Bandikának a nagy titkot (hogy ő márpedig tetteti a h.ülyét) még Bandika is csak úgy nézett rá.:))))
És amúgy is, ő egy 18 éves, kubai macho, aki irányít bent mindenkit, csak ők ezt nem veszik észre.:DD
Komolyan hatalmas.
Dyával együtt ki kellene őket lőni a Marsra, alapítsanak új civilizációt.
15/22 anonim válasza:
úristen szegény gyerekeik:D
(DYA-CRISTOFEL)
16/22 anonim válasza:
Ha nem forgatókönyv szerint játszik, akkor hihetetlenül buta. Szomorú, hogy 18 évesen az általános műveltség szikrája sincs meg benne. Közönséges, idétlen, férfiatlan, alig tudja kifejezni magát, ha komoly témáról van szó.
17/22 anonim válasza:
Sokaknak faragatlannak tűnhet, de legalább van saját stílusa. Nekem bejön amit csinál, szakadni lehet rajta.
20/22 anonim válasza:
Cristofel beépült Peti mellé
xdxdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!