Tudja vki erre a választ? Fibernet-Invitel mizéria
1.-én kezdték az átállítást és folyamatosan csinálják
nem mindenhol egyszerre megy a dolog
hivatalos közleményből:
(INVITEL honlap)
Október 3-tól kezdődően több mint 100 központban végzik el a szükséges csatorna-átalakításokat, melyeket néhány napon belül be is fejeznek. A leállásokat főleg a hajnali órákra, a nézettség szempontból legkevésbé zavaró időintervallumra ütemezik és a szolgáltatásban maximum pár órás kiesést eredményeznek a változtatások.
Hát nem tudom, h ezzel mi a helyzet. Nekünk a számlával együtt küldtek egy tájékoztatót, ill azt h a csatornák milyen frekvencián fognak jönni. Van egy pár új csatorna a nóta,muzsika,hit music,nicelodeon, disney chanel, fem3, azt hiszem ennyi, s ezek végülis azok helyett vannak amik eltüntek, állítólag a kevés nézettséggel rendelkezőeket vették el, s ezeket újították, nem hiszem h ezen túl lenne már változás....
Én is sajnálok egy pár csatornát, és hát nem tudom h ezeket az újakat ki nézni, meg mennyi nézettséggel, na mindegy.....
csomóan sajnálják azokat a csatornákat
a szarokat rakták be helyettük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!