Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltak el a VV4-ben?

Mit szóltak el a VV4-ben?

Figyelt kérdés

Nem néztem, de itt érkezett egy válasz, ami felkeltette az érdeklődésemet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..

17.39-es válasz

2011. szept. 29. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:

A 19.39es vagyok ;)

Nos 1et tudnák pontosan.Gigi a többieknek mesélte hogy Jerzyvel egy hotelba mentek ahol a jakudzy-ban túl sok volt a hab meg stb... de ekkor megszakították az adást és így többet nem lehetett hallani belőle.Az biztos hogy kimentek a villából.De ez persze nem szerepelt az összefoglalókban.

2011. szept. 29. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Gigi szólta el magát,hogy le kellett állítani a forgatást, újra kellett venni, és teljesen kamu volt a dolog...itt állt a film, és tényleg nem volt az összefoglalókban, de egy darabig terjengett a neten az eredeti videó.
2011. szept. 29. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2011. szept. 29. 18:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez komoly :) És meg se próbálta kimagyarázni az rtl klub?
2011. szept. 29. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mit kéne ezen kimagyarázni ? Gigi csak arról beszélt, hogy amikor kivitték őket a szállodába, pózoltatták őket meg instruálták, hogy minél többet kihozzanak a dologból, dehát ez a végterméken is eléggé látszott. Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy a VV-ben a villában bármi is megrendezett lett volna, csak sok a hülye ember (már bocsánat). Én akkor se értettem, minek terjednek ekkora baromságok..

A sok birka ember azon pampogott, hogy fú de lebukott az RTL. De mivel is ????

2011. szept. 29. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsóhoz, én alapból úgy álltam/állok hozzá a vv-hez, hogy sokminden meg van játszva, illetve pár ember azért csinál valamit mert mint titkos feladat kapja ezt a készítőktől (mint ildi lábmasszírozós dolga, amit elkotyogott)..

De akkoris, ottvan dörzsi meg gigi egy szállodában és egy operatőr követi őket.. nyilván nem az van, hogy na akkor csináljatok valamit én meg felveszem...

2011. szept. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!