Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ilyen a magyar X Faktor?

Miért ilyen a magyar X Faktor?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy sokkal kisstílűbb, mint mondjuk az angol. Ott vagy 10x nagyobb szabású az egész show, értem itt a színpadot, a válogatón a közönség számát stb. Megnéztem pl. a román X Faktort youtube-on és ott egy az egyben - meg más országokban is - ugyanolyan, mint Angliában. Itt miért nem? :S
2011. szept. 24. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért mert itt rég nem arról van szó hogy egy nagy produkció keretében felfedezzenek tehetségeket... itt csak a pénz számít már...
2011. szept. 24. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Kis ország vagyunk, erre futja.
2011. szept. 24. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez is tetszik! Minek a nagy felhajtás? Olyan nagy sztárok itt úgysem születnek! :)
2011. szept. 24. 21:40
 4/11 A kérdező kommentje:

21.28

hát szerintem Románia szegényebb ország, ott mégis megcsinálták.

utolsó

nekem is tetszik, nem erről van szó. csak sokkal érdekesebb és nagyobb dobás lenne úgy ahogy pl. Angliában csinálják. de mondhatom Romániát is vagy más országot. nézz utána mennyivel különbözőbb! nekem ez egy lebutított verziónak tűnik, azokhoz képest sajna...

2011. szept. 24. 22:13
 5/11 anonim ***** válasza:

ezek az előválogatók

a verseny szakaszban sztem egész korrket minden

2011. szept. 25. 07:14
 6/11 anonim ***** válasza:
*korrekt
2011. szept. 25. 07:14
 7/11 anonim ***** válasza:
amúgy egyetértek, én már tavaly is kifogásoltam. nagyon maszek az egész megjelenés, a Megasztár arénája ezerszer nagyszabásúbb, és nem tudom a kettő közül melyiket harangozták be úgy ,mint a naagy, Angliából hozott showt.
2011. szept. 25. 11:47
 8/11 anonim válasza:
Tré az egész
2011. szept. 25. 16:56
 9/11 A kérdező kommentje:

7.14

http://www.youtube.com/watch?v=BkzXJq2j3rw&feature=related

ilyen a román válogató. hasonlítsd össze a magyarral!

2011. szept. 25. 19:09
 10/11 A kérdező kommentje:

11.47

érthetetlen, hogy itt miért ilyen. miközben minden más helyen, ahol átvették az X Faktort ugyanolyan, mint az angol. ez egy ilyen mini változat, ami itthon megy. és éppen azért zavar engem, mert a műsor meg nagyon jó. csak spórolós...

2011. szept. 25. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!