Miért vevők az emberek az VV5 féle igénytelen szennyműsorokra?
Azért vevők, mert kikapcsol, szórakoztató, és lehet néha nevetni is rajta, esetleg botránkozni.:) Számomra pszichológiai szempontból is érdekes tud lenni (mondjuk én pszichológusnak készülök (: ). Nagyon jó képet fest az alap emberi természetről... És most nehogy azzal gyere, hogy ez azért nem igaz, mert benn csak primitív mocsok alja emberek vannak...mert...
1. ha még így is lenne, az sem lényeg, az alap emberi tulajdonságokat tökéletesen lefestik ezek az emberek.
2. igaz, mindig van benn pár nagyon alja ember, de közel sem az összes buta, és primitív.
Na, a kitérő után folytatom... Szóval érdekes nézni, ahogy egymás után bekövetkeznek a dolgok, amik várhatóak akkor, ha összezárunk több embert. Szinte törvényszerűségek. Na ezért sem értem pl azokat sem, akik azzal vagdalkoznak, hogy megrendezett a műsor. Minek kéne rendezni?! Maguktól alakulnak az események, minden kisebb-nagyobb közösségben bekövetkeznek a mi életünkben is, csak a műsorban a bezártság miatt jobban kiéleződnek.
A kukkolásról annyit, hogy engem nem érdekel az, hogy melyik lány villantott (mondjuk lány vagyok én is :D), sem pedig az, hogy kik szexeltek, és hogyan. Nincs túl nagy hírértéke annak, hogy szexelnek benn, mivel az is csak egy kis törvényszerűség a sok közül.
ma 16:15
csak kíváncsiságból kérdem hogy a jerzy nadrágja hogy változott meg még megszakítás nélkül alekoszal beszélt???
vagy az olivér és gombi beszélgetésénél a flakon hová tűnt???
ezekre nem tudok más magyarázatot mint azt hogy meg van játszva és jelentek vannak felvéve.
ha tudsz rá magyarázatot akkor le írhatnád hogy én is tudjam.
Te RTL-nél dolgozó bennfentes, ezt mivel magyarázod (csak egyetlen egy példa a sok közül)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!