Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért vevők az emberek az VV5...

Miért vevők az emberek az VV5 féle igénytelen szennyműsorokra?

Figyelt kérdés
Tudom nem lehet mindenkinek 128-as IQ-ja, de tényleg ennyi szánalmasan primitív ember van?
2011. szept. 22. 12:59
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Nah mi van, ennyire hülye mindenki akik VV-t néz h nem képesek egy jól összerakott választ megírni?
2011. szept. 22. 14:13
 22/35 A kérdező kommentje:
Ez eddig mind csak hőbörgés! Ha tleg intelligens aki nézi, nehogy már ne tudja megválaszolnia kérdést!
2011. szept. 22. 14:14
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem kifejezetten azért szeretik nézni annyian mert a VV olyan nagy mondanivalójú műsor lenne,hanem alapvetően szeretnek kukkolni az emberek..,sztem ez a titka.
2011. szept. 22. 14:40
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért vevők, mert kikapcsol, szórakoztató, és lehet néha nevetni is rajta, esetleg botránkozni.:) Számomra pszichológiai szempontból is érdekes tud lenni (mondjuk én pszichológusnak készülök (: ). Nagyon jó képet fest az alap emberi természetről... És most nehogy azzal gyere, hogy ez azért nem igaz, mert benn csak primitív mocsok alja emberek vannak...mert...

1. ha még így is lenne, az sem lényeg, az alap emberi tulajdonságokat tökéletesen lefestik ezek az emberek.

2. igaz, mindig van benn pár nagyon alja ember, de közel sem az összes buta, és primitív.

Na, a kitérő után folytatom... Szóval érdekes nézni, ahogy egymás után bekövetkeznek a dolgok, amik várhatóak akkor, ha összezárunk több embert. Szinte törvényszerűségek. Na ezért sem értem pl azokat sem, akik azzal vagdalkoznak, hogy megrendezett a műsor. Minek kéne rendezni?! Maguktól alakulnak az események, minden kisebb-nagyobb közösségben bekövetkeznek a mi életünkben is, csak a műsorban a bezártság miatt jobban kiéleződnek.

A kukkolásról annyit, hogy engem nem érdekel az, hogy melyik lány villantott (mondjuk lány vagyok én is :D), sem pedig az, hogy kik szexeltek, és hogyan. Nincs túl nagy hírértéke annak, hogy szexelnek benn, mivel az is csak egy kis törvényszerűség a sok közül.

2011. szept. 22. 15:48
 25/35 anonim ***** válasza:
39%
Pedig már több alkalommal is bebizonyosodott, hogy megrendezett a műsor.
2011. szept. 22. 15:58
 26/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Azoknak pedig akik felhúzták magukat rajta, ezt üzenném:

[link]

2011. szept. 22. 16:02
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, bebizonyosodott.... Igeeeeeen...:D Az "RTL-nél dolgozom és mindent tudok, Béci fog nyerni" féle szösszenetekre gondolsz?:D Aztán amikor nem Béci nyert, akkor "rájöttek, hogy mindenki tudja már, hogy Béci fog nyerni, ezért változtatni kellett, h lemossák magukról az egészet" XDDDDDDD Vagy esteleg az 1000000000x félreértelmezett "Gigi elszóltan magát" videóra? :D:D Atya-gatya...
2011. szept. 22. 16:15
 28/35 anonim ***** válasza:
az emberek tudnak azonosulni a vv5-bn lévő emberekkel. élesen írva: ugyanakkora a fejlettségi szintjük...de inkább úgy mondanám, hogy mivel ezek az emberek az átlagból jönnek elő, hasonló a véleményük az egyes szempontokról, mint a hétköznapi átlagembernek...egy másik ok lehet még, hogy az emberek azért nézik hülyéket, hogy ők maguk magasabb rendűnek tűnjenek...a lényeg, hogy az emberek élvezik a műsort, az egy másik dolog, hogy te és én szégyenkezünk az emberiség primitív mivoltjáról, de ezt el kell fogadni. ha nyilvánosságra hozod a hülyeségüket, csak idegesek lesznek, és akkora hülyeségeket mondanak, amitől te is szellemi leépülést szenvedsz.
2011. szept. 22. 17:00
 29/35 dirtboy ***** válasza:

ma 16:15

csak kíváncsiságból kérdem hogy a jerzy nadrágja hogy változott meg még megszakítás nélkül alekoszal beszélt???

vagy az olivér és gombi beszélgetésénél a flakon hová tűnt???

ezekre nem tudok más magyarázatot mint azt hogy meg van játszva és jelentek vannak felvéve.

ha tudsz rá magyarázatot akkor le írhatnád hogy én is tudjam.

2011. szept. 22. 17:07
 30/35 anonim ***** válasza:

Te RTL-nél dolgozó bennfentes, ezt mivel magyarázod (csak egyetlen egy példa a sok közül)?

http://www.youtube.com/watch?v=WPeMOHyF0dw

2011. szept. 22. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!