Dukai regina sittes testvérét beszavazták a VV-be? Most ennyire hülyére veszik a nézőket?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 14:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez a be szavazásos cucc nagyon nem tiszta. Aki be jut az elég magas arányban vezet a társaitól és elég különböző stílusú emberkék kerülnek be oda. Én azt azért tisztelem abba a sittes gyereke, hogy bevallja hogy ő már ült és nem a játék kellős közepén derül ki valami pletyka a dologból. De szerintem az a VV5 valami nagyon elcseszett egy cucc lesz. Látszik hogy erőltetés.
2/5 anonim válasza:
Persze. Azt hiszik egy sittes majd viszi a műsort.
3/5 anonim válasza:
ÉS akkor mi van? Ha valaki fiatalon elkövet egy hibát, az már le van írva egy életre?
4/5 anonim válasza:
Most mi a bajod? Hogy sitten volt, vagy hogy egy ismert személyiség testvére? Nem értem, ezzel miért veszik hülyére a nézőket. Könyörgöm, nem sorozatgyilkos, azért, mert valamikor elkövetett hibát, amiért már megbűnhődött, már nem lehet további élete?
5/5 MolotovPunk válasza:
Alapból nem tudom,hogy lehet ilyen műsort nézni.
A beszavazás is kamu szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!