Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Múlt heti tv műsort meg lehet...

Múlt heti tv műsort meg lehet még nézni vhol?

Figyelt kérdés
Kerestem, de nem találtam. Igazából egy filmet keresnék, múlt hét szombat este láttam a bemutatóját az RTL-en. Vmi olyan volt h állt egy csaj vkivel a szobában és vmi olyat mondott h bemutatom az anyámat. És akkor megjelent egy ilyen foszló test vagy zombi nemtom...vki tud segíteni?
2009. ápr. 23. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Neten én sem találtam a tv-műsort, de megnéztem neked az újságban: hát múlt hét szombat este 3 film volt: Dirty Dancing, Pánikszoba (nem erre gondolsz?), és a Bikini-hadművelet, de ez vígjáték.
2009. ápr. 23. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem volt ilyen egyikben sem...foszlo test??

szombaton a bemutatót láttad vagy a film is akkor volt?

2009. ápr. 23. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
www.animare.tv
2009. ápr. 23. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:

bocsi rossz volt az oldal címe,amit írtam: előző voltam

[link]

2009. ápr. 23. 22:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Nem tudom, h melyik nap volt a film. Közben ráakadtam a tv2 oldalán a múlt heti műsorra, végignéztem minden adót de nem találtam. Amúgy nem a Pánikszoba, mert azt előbb néztem meg dvd-n :D
2009. ápr. 23. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet h.valamelyik sorozat köv.epizódjának a bemutatója volt...mentalista v.ilyesmi...
2009. ápr. 24. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!