Mit szóltok Muri Enikő és Németh Katica X-faktorba való visszatéréséhez?
"Nyilván kifejthetitek, ha nem értetek egyet, de a pfögés nem mutat túl nagy intelligenciát.
Azt írtam, hogy az én szemembe csupán elénekelgetnek, ám nem érzékelem azt a hatalmas durranást."
Te, az nem mutat túl nagy intelligenciát, aki az ilyen kaliberű énekesekre az mondja, pöfögés.
Nem érzékeled a nagy durranást ?
Mihez képest ? Mariah Carey-hez képest ?
Mi sem a világ legjobb énekesét keressük, de ők már tényleg a baromi jó kategória... te vagy az, akinek fogalma sincs arról, hogy az a szint, amin ők vannak, az hol helyezkedik el.
Szerintem is csodálatos dolog, hogy visszatértek, én Muri Enikőnek szurkolok, de Katicának is jó hangja van.
A 2. hozzászólónak: Elítélni azért, mert dagi, nem túl nagy intelligenciára utal... Ez énekverseny, nem szépségverseny!
hagyjátok már abba nem ez volt a kérdés! nem lehet mindenkinek azonos a véleménye
a kérdésre válaszolva: mindketten nagyon jók voltak, viszont úgy sem fognak mindketten bejutni
nekem Enikő hangja jobban tetszik, viszont Katica sokkal szimpatikusabb
21.34: Én is hasonló véleményen vagyok.
21.43: Nekem is Enikő a szimpatikusabb, bár nekem Katica hangja is tetszik. Szerintem mindkettő produkció nagyon jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!