Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok Muri Enikő és...

Mit szóltok Muri Enikő és Németh Katica X-faktorba való visszatéréséhez?

Figyelt kérdés
Szerintem mindkettő nagyon jó volt, már tavaly bejuthattak volna a döntőbe. Muri Enikő tavaly a Because of you című dal eléneklésével az egész országot lenyűgözte :) Többször is meghallgattam ezt a számot, és egyszerűen zseniális!
2011. szept. 11. 00:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%

"Nyilván kifejthetitek, ha nem értetek egyet, de a pfögés nem mutat túl nagy intelligenciát.

Azt írtam, hogy az én szemembe csupán elénekelgetnek, ám nem érzékelem azt a hatalmas durranást."

Te, az nem mutat túl nagy intelligenciát, aki az ilyen kaliberű énekesekre az mondja, pöfögés.

Nem érzékeled a nagy durranást ?

Mihez képest ? Mariah Carey-hez képest ?

Mi sem a világ legjobb énekesét keressük, de ők már tényleg a baromi jó kategória... te vagy az, akinek fogalma sincs arról, hogy az a szint, amin ők vannak, az hol helyezkedik el.

2011. szept. 11. 11:16
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem jó,hogy újra megpróbálják:)Katica szerintem sokat fejlődött,imádtam ahogy énekelt.Enikő is biztos fejlődött,de ez a dal (szerény véleményem szerint) nem illett a hangjához.Összességében Katica-fan vagyok.A "kedves" 2. válaszoló meg fogja be,akkor pofázzon ha majd úgy énekel mint Katica!13/L
2011. szept. 11. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Katica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 11. 13:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Katica nagyon jol énekel, de az Enikő nem szimpatikus valamiért. Szerintem ő nem olyan tehetséges. Hajrá Katica! Amúgy megértem őket, h mindketten ujra megpróbálják: jol teszik.
2011. szept. 11. 14:13
 15/20 A kérdező kommentje:

Szerintem is csodálatos dolog, hogy visszatértek, én Muri Enikőnek szurkolok, de Katicának is jó hangja van.

A 2. hozzászólónak: Elítélni azért, mert dagi, nem túl nagy intelligenciára utal... Ez énekverseny, nem szépségverseny!

2011. szept. 11. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

hagyjátok már abba nem ez volt a kérdés! nem lehet mindenkinek azonos a véleménye

a kérdésre válaszolva: mindketten nagyon jók voltak, viszont úgy sem fognak mindketten bejutni

nekem Enikő hangja jobban tetszik, viszont Katica sokkal szimpatikusabb

2011. szept. 11. 17:24
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Mindkettő tehetséges, de Enikő jobb, mint Katica.
2011. szept. 11. 18:46
 18/20 anonim válasza:
100%
IMÁDOM,IMÁDOM, ÉS IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fantasztikusan jó hangjuk van :) jót tett nekik az az egy év h még fejlődjenek.!! Bár nekem lenne olyan hangom mint az Enikőnek :(
2011. szept. 12. 21:34
 19/20 kokakólalájt ***** válasza:
66%
Enikőnek örülök. Nagyon tehetségesnek tartom. Katica nekem nem jön be. Idegesít a hangja és szerintem nem is érdekes.
2011. szept. 12. 21:43
 20/20 A kérdező kommentje:

21.34: Én is hasonló véleményen vagyok.

21.43: Nekem is Enikő a szimpatikusabb, bár nekem Katica hangja is tetszik. Szerintem mindkettő produkció nagyon jól sikerült.

2011. szept. 12. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!