Hupikék Törpikések: lenne kedvetek nosztalgiázni velem? :D
voltak törpös kis figuráim :) és tavaly még a sparban is olyat lehetett kapni és beváltani a kupont :) nekem egy Törpillás törölközőm lett.
am Törpilla a kedvencem,régen itthon a tesóm mindig Törpillázott,aztán most a gimiben néha mikor "nosztalgiázunk" a mesékről,közlik velem h olyan aranyos kis Törpilla vagyok :)
am nem láttam még a mozisat,de a Micimackót ami szintén nagy kedvenc azt igen és hát kicsit többet vártam
18/
A mozifilmet én sem láttam, de nem is akarom megnézni. A sorozatokból készült nagyfilm idáig egyszer sem jött be nekem.
Szeretem okoskát, törp papát, duli-fulit...Azokat a részeket én sem szeretem már nagyon amikeben új törpök is vannak. Törp Piri és társai.
Viszont még mostanában is szoktam nézni hétvégén reggelenként.
36/n :)
nagyon jó nosztalgiás történettel válaszoltatok a kérdésemre. :) Nekem is vannak ilyen Spar-os törpikés figuráim, de csak kettőt gyűjtöttem be. De van belga eredetű is! Asszem a 80-as években kaptam egy rokonomtól, aki kint volt Belgiumban. Ezenkívül egypár ilyen cuccom is van: bögre, képregény, matricák. Amik voltak, azok a pólók voltak, csak kinőttem azokat, ajjaj.... :(
Egyébként én Dúlifúlit bírtam, de nagyon xD De Ügyifogyi hülyeségei se voltak rosszak. Törpillából is viccet faragtak az alkotók. Emlékszem az egyik rész jelenetére, amikor Ügyifogyi beszéd közben meglökte Törpapát véletlenül, és a varázspor rászállt az előtte álló Törpillára és Dúlifúlira, akik emiatt felcserélték a személyiségüket: Törpilla morcos lett, Dúlifúli meg kedves. Ezen akkorát röhögtem!!! xD De sok vicces jelenetre is emlékszem, de hosszú lenne felsorolni azokat.
a mozifilmet én se láttam, és nem hiszem, hogy lenne bátorságom megnézni, mert tartok attól, hogy a csalódottság elrontja a nosztalgiás hangulatomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!