Miről szól a barátok közt mostani évadja?
Első xD
Szóval :D Kingának amnéziája volt, ezért aszitte h még Géza a férje, ezért lefeküdtek... De Kingának bevillant mindent és kidobta Gézát... Viszont még mindig szereti...
Juli és András csókolóztak véletlenül, de megbeszélték h titokba marad...
Zsuzsának tönkrement a házassága így a Nóránál lakik egy ideig, de András segít neki amiben tud, emiatt a Juli féltékeny... Illetve Peti látta amint András megfogja Zsuzsa kezét...
Miki és Balázs kiszabadultak a romok alól, de Miki rokkant lett...
Köszönöm!
Első nem tudom hogy most ez komoly-e vagy nem de a második válaszoló xD-jéből úgy veszem, hogy nem.
Második: Leírnád nekem még, hogy ezek előtt mi történt? Miért volt amnéziája, és a romok alá hogy kerültek? Azt a részt amúgy pont láttam, amikor megtalálta a fotót, és bevillant neki, hogy Géza nem vele jár, és Géza meg kiment sírni a temetőbe.
2. vagyok :D
Balázs, Peti, Linda, Hannah meg még egy csomó haverjuk elmentek bulizni egy elhagyatott raktárépületbe, amit másnap felrobbantottak volna... a buliba Hannának eltűnt az órája, de csak otthon vette észre... így a Balázs másnap visszament érte... De ugye pont robbantani készültek... a Peti szólt a a Mikiéknek h bent van a Balázs, így befutott érte, viszont a robbantást már nem sikerült megállítani így felrobbantották...
Kingát pedig a Juhász Gabi (tudod kiaz? aki a Lacinál lakik...) ütötte le a Laciéknál, a Géza szobájába, mert azt hitte betörő... Semmi baja nem lett, de másnap elájult... Ennyi :D
Első vagyok!
Dehogy igaz csak trollkodok :)
Első válaszoló megtudnád mondani melyik Timikével mert nem hiszem hogy Nóra lányával.
Nehogy végén má' pedofil legyen
na vajon melyik Timike??(Én ebből a sorozatból már sokmindent kinézek :) )
első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!