Mi az amit a legjobban utálsz a kereskedelmi csatornákban?
Hogy saját műsorokat készítenek a nagy sikerű külföldi műsorokat szerencsétlenül utánozva, ahelyett, hogy végre egy sorozathoz normális fordítást és szinkront készíttetnének.
A tehetségkutató műsoraik szánalmasak, olyanok bekerülnek, akiknek még a színpadot is messziről kerülniük kellene...
A műsorvezetők is egyre gyakrabban képzelik magukat Oprah Winfrey-nek...
DE AMIT A LEGESLEGJOBBAN UTÁLOK: Híradó
annyira szánalmas híreket közölnek... 30 percből 20 azzal telik általában, hogy ilyen falusi sztorikat mesélnek...
Pl. a múltkor arról volt szó, hogy egy gyerek elesett biciklivel, elájult, és kórházba kellett szállítani.. ez hogyan érinti az ország lakosságát??
Meg valami ausztráliai autóbalesetről is beszéltek, amikor egy házba hajtott egy kocsi... Én ezeket inkább a zone reality műsoraiba tudnám elképzelni..
Az utóbbi időben meg a vezető hírek arról szólnak, hogy Pista bácsi kertjében hány tő uborkát mosott el az eső..
ennyire nincsenek hírek az országban?
Én az RTL Klubra térnék rá inkább, mert azt nézem sokat. (A másik, meg a Viasat3.) Azt, hogy: (most Fábry Sándort idézem:) "Nem a műsorokat szakítják meg reklámokkal, hanem a reklámokat műsorokkal."
Tehát több az a h*lye reklám, mint a jó filmek, sorozatok. Mindig a legjobb, legizgalmasabb részeknél vágnak bele reklámokat. Meg az Ezelben is. Ott is 5 percenként bevágnak egy-egy 15 perces reklámot. Ezt gyűlölöm. Meg azt is, hogy a jó sorozatokat (pl.: Castle, Döglött akták) leveszik most műsorról, és helyette beteszik azt a sz*r Házon kívült. De az ki a f*nét érdekel? Meg a híradóban is olyan marhaságokat mondanak, hogy csak na. Kit érdekel az, hogy egy X helyen található kórházban hány légkondi van egy emeleten? Senkit nem érdekel, mindenki magasról letojja. De azért van egy előnye is. Jó műsorok vannak rajta, amik most vissza is jönnek. Ilyenek pl. X-Faktor és ezek a tehetségkutatók, mert lehet azokon az elmebajos jelentkezőkön röhögni nagyokat, akkor a VV is jó, nem tudom sokaknak mi baja van vele, egy jó műsor a véleményem szerint. Én néztem az eddigi összes szériát, és nekem mindegyik tetszett, főleg a 4. . Akkor most visszahozták a Dr. Csontot is, meg a BK-öt is, amik szintén jó sorozatok. Meg majd visszajön az Esti Showder ősztől, ami szintén jó. Meg még annyi bajom van, hogy szerdánként nem olyan unalmas filmeket kellene leadni a BK után, hanem oda is berakni 2 sorozatot, pl.: a CSI: New York-i helyszínelőket, vagy a Hetedik érzéket mert az már régen volt az RTL-en. Vagy átvinni oda a Döglött aktákat és a Castle-t, Aztán akkor mindegyik megmaradna. A Házon kívült meg el sem kellene indítani, mert nagy marhaság az egész. Jó sorozatokat, műsorokat kérünk!!! Aki egyetért velem az jelezze! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!