Mi véleményetek a naponta műsoron lévő kibeszélő show-műsorokról?
Mindig felteszem magamnak a kérdést,hogy a műsorban szereplők "valódiak",vagy fizetett statiszták.A Móni...a
műsorában már lassan csak cigányokat lehet látni.Ritkán kapcsolok abban az időben (du, 12-es karikával)arra a csatornára, de amit ott megy? Ezért gyűlölik a cigányokat. Kit érdekelnek azok a mocskos, minősíthetetlen stílusban előadott un.problémák.Ráadásul a műsorvezetőt ismeretlenül minden szereplő tegezi. Persze megengedi. A J.Bha...t műsora is kezd laposodni.Ott is sok a verekedés. Olyan szomorú,hogy az ilyen műsorokon nőnek fel a fiatalok.
fizetnek a szereplőknek és van aki pár ezer forintért képes lejáratni magát...
én nem nézek ilyeneket, ez a megoldás :P
Szerintem gusztustalanok az ilyen műsorok. Mindegyik ugyan arról szól, tökre unalmasok. A szereplőknek persze fizetnek, így ne csodálkozz ha szinte csak cigányok vannak. Szerintem csak akkor nézd, ha szívesen azonosulsz azokkal a szánalmas igénytelen parasztokkal a műsorban.
Én ha fizetnének sem nézném, na meg különben sem nézek tv-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!