Szoktatok Disney chanelt ( Disney csatornát ) nézni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:24
11/15 VaGe válasza:
igen vagy nem lehet erre a kérdésre a válasz:/én nem nézem
12/15 Viilő válasza:
Szoktam nézni szeretem az Indul a riszát! meg a Waverlyt de az ilyet mint a kids vs kat szntem tök gáz nem szól semmiről!
13/15 anonim válasza:
Én széjjel röhögtem a fejem amikor megtudtam hogyilyenről fog szolni egy műsor. Nem azért mert vicces (nekem kicsit se vicces) hanem azért mert ekkora hülyeséget már rég hallottam :).
14/15 anonim válasza:
ma 21:37
Gyenge értelmi képességű lehetsz ha ezt így gondolod. Ez az indul a risza lehetne az évtized legszánalmasabb sorozata.
15/15 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki CSAK JÓZAN TUDATÁLLAPOTBAN!!!
mert én pl van hogy eltolok egy bélyeget vagy pár szál zöld cigit és akkor nagyon is élvezhető sőt néha mesefigurának érzem magam :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!