Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki kit ölt meg az Ezelben?

Ki kit ölt meg az Ezelben?

Figyelt kérdés
Kik haltak meg eddig a sorozatban, és akik már meghaltak, azokat ki ölte meg?
2011. júl. 21. 11:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
de nem tart majd sokáig az öröm
2011. júl. 21. 11:47
 12/65 A kérdező kommentje:
Tehát Temmuz gyilkos, Tevfik gyilkos, Ali gyilkos, és Ezel is gyilkos.
2011. júl. 21. 11:47
 13/65 anonim ***** válasza:
igen
2011. júl. 21. 11:57
 14/65 anonim ***** válasza:

meg fiatalkorában Ramiz is ölt

aztán meg azt hiszem már csak öletett:P

2011. júl. 21. 12:01
 15/65 anonim ***** válasza:
Igazán nehéz lenne odaírni, hogy SPOILER??? Most egy csomó mindent megtudtam, amit nem akartam.
2011. júl. 21. 12:26
 16/65 anonim ***** válasza:

utolsó:

pl mit?

sztem semmi olyat nem írtunk amit nem láthattál még

2011. júl. 21. 12:30
 17/65 A kérdező kommentje:
Szerintem sem olvashattál semmi olyat. Azt, hogy Eysan és Ezel valamikor kibékülnek még Te is sejthetted, ahogy azt is, hogy valószínűleg a végén, hiszen különben nem lenne értelme a történetnek. Az pedig, hogy még körülbelül 10en meghalnak a sorozatban, talán mindenki számára egyértelmű, mert eddig is így volt, egyszer az egyik oldalról, másszor a másik oldalról hullott ki valaki..
2011. júl. 21. 12:42
 18/65 anonim ***** válasza:
vlki leírná nekem az egész sztorit? mert néztem régebben,kihagytam pár részt,és most már tökre nemértem :S az alap történet az volt,hogy Ezel bosszút akar állni Eysanon,Alin meg Jenkisen(nemtudom hogy kell írni)..addig néztem is,aztán 1 hetet kihagytam , és most? ki ez a sok ember ? és miért akar mindenki mindenkit megölni ?
2011. júl. 21. 13:41
 19/65 anonim ***** válasza:

na hát ez így bonyolult

sztem nézd meg a részeket--> rtlmost.hu

néha azok se értik akik nézik

de ezt elmagyarázni így nehéz:S

2011. júl. 21. 14:58
 20/65 A kérdező kommentje:

Ramiz unokája visszatért most Kenan oldalán, hogy bosszút álljon az Apja haláláért, amiről azt gondolja, hogy Ramiz a felelős, ezért leszúrja az öreget a vonatállomáson, aki túléli, és kórházba kerül. Ezel megpróbálja meggyőzni Sekizt - Ő az unoka - hogy annak idején Kenan ölette meg az Édesapját, és nem a fiú nagyapja. Sekiz mikor bemegy a kórházba, az utolsó pillanatban meggondolja magát, ezért kiszórja a töltényeket a fegyveréből, eközben Kenan megbízza Ezelt, hogy ölje meg Sekizt, és a kórházba küldi Eysan azt mondván a lánynak béküljön ki a szerelmével, hiszen az nem lehet gyilkos. Eysan pont akkor érkezik meg, mikor Ezel leszúrja a már nem ölni akaró Sekizt, így ők nem békülnek ki, Ramiz életben marad, az unokája viszont meghal. Itt tart a sorozat.

[link]

2011. júl. 21. 16:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!