Milyen zenei stilust válasszak?
miért akarsz zenélni, ha azt sem tudod, ki vagy?
magadnak játssz, ne másnak. olyat alkoss, ami a te lelkivilágodat, te érzéseidet, te stílusodat tükrözi, ne olyat, amit más is biztos szeretne. ha ügyes vagy előbb-utóbb úgyis összejön a társaság, akinek bejössz.
ha pedig az a célod, hogy híres, de értéktelen légy, akkor nézz körül a mai tucatzene világában, de hidd el, az isteni muzsika nem ott rejlik.
egy facebook amúgy se folyásoljon be. én is sok olyan zenét szeretk, amit más még névről sem hallott. nem érdekel. ez az én stílusom, az meg az övék.
ha én a zenémmel szeretnék szólni az emberekhez, akkor nem olyanoknak tenném, akik lájkolnák azt facebookon, hanem akik megértenék a gondolataimat.
több zenei stílust is kipróbálhatsz, egy zeneszámon belül keverheted is őket, majd kialakul a saját világod, meg amiről majd felismernek, hogy ez te vagy.
remélem azért tudtam segíteni, első voltam megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!