TV-n hogyan lehet filmet nézni külső USB meghajtóról?
Most vettem egy LCD TV-t. Direkt olyat, amin van USB csatlakozó is. Összeraktam, a TV jól működik. Viszont, ha bedugom a Pendrive-om, akkor csak a rajta lévő képeket és zenéket érzékeli, csak azokat játszotta le, a filmet viszont, ami rajta volt észre sem vette. Hogyan álítsam be, hogy jól működjön? A TV-m típusa: Samsung LE22C350D1W, ha ez mondd valamit.
Van még rajta HDMI csatlakozó is, de nincs semmi olyan készülékem amit össze tudnék dugni azzal. Eseteleg van valami olyasmi átalakító, (ha a TV-t nem tudom rendesen beállítani), amibe ha bedugom a Pendrive-ot, akkor egy HDMI kábellel a másik oldalán össze tudom csatlakoztatni a TV-vel? Valami átalakító szerűség?
Ez van a kézikönyvben:
"Élvezze az USB (MSC) eszközre elmentett fénykép-, zene- és/vagy filmfáljlok megtekintését."
Kicsivel lejebb:
"Csatlakoztassa a fotó-és/vagy zene- tartalmazó USB-eszközt a TV-készülék oldalán található USB csatlakozba."
Szóval itt már nincs szó a filmfájlokról.
Egyébként a zenék közül az MP3 és PCM kiterjesztésű jó neki.
A fényképeknél nem írja konkréten, de csak a JPEG-et emlegeti.
Viszont videó kiterjesztést nem találtam benne. És nem tudom most mi van ezzel az ellentmondással is. Szóval akkor tudok nézni videót vagy nem USB-n? Nem értem. Vagy a flimfájl az mit takar? Egyébként a kezelőjében is csak zene és fénykép menü van külön. Filmet ott sem találtam. Ez azt jelenti, hogy...ugye nem, és csak én gondolom rosszul? :O Van megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!