A thome azt írja ki hogy csatorna adatbázist kell frissíteni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt írja, hogy Current DB version 1.44 New DB version 1.45 És akarok e frissíteni. Másnál is ír ilyet?2011. júl. 6. 11:52
1/7 anonim válasza:
Igen frissíteni kell. Az igen gombot kell választani.
2/7 A kérdező kommentje:
És ilyet gyakran akar majd? Mert már most a .... ki van vele. A windowst is utálom frissíteni.
2011. júl. 7. 00:48
3/7 anonim válasza:
Ne légy maradi!
Frissítsd bátran. :)
4/7 anonim válasza:
Mit is mondjak, nekem is T-Home-om van, kb. 2 hónaponta van frissítés, de lehet többször is vagy kevesebbszer, akkor van frissítés amikor új csatornát tesznek be vagy átírják valamelyik csatorna nevét stb.
5/7 Ray1224 válasza:
nálam ugyanez jött ki, csak én a nemre mentem, s most már vagy 1 hete azt írja ki, h "csatorna adatbázis frissítés"... Mit kell csinálni, hogy legyen adás?
6/7 Ray1224 válasza:
Beszéltem a T-home-mal, s a menüben találtam olyat, h gyári beállítások, ott az 1234 kóddal újraindítottam a rendszert, s újra betöltötte a csatornákat, s most már jó :)
7/7 feroy911 válasza:
hali mindenkinek hát én rámentem a gyári beállításokra a nyelvet ki választom tölt és újra a nyelv beállítást agya be és nem tudok vele semerre lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!