Most miért szedte ki a tv2 a dupla részeket a Seherezádéból?
Figyelt kérdés
Eddig ha nem, most miért igen? Még ha adnának helyette egy jó új sorozatot... de rex felügyelő??? amit már ötvenmilliószor nyomattak és franc se kiváncsi rá??? olyan mérges vagyok, így elrontani az ember napját...2011. júl. 4. 15:32
2/6 anonim válasza:
Ha neked a Seherezádé a nap fénypontja, kicsit elmélkedj el az életeden.
3/6 anonim válasza:
Nyáron mindig más a műsorrend,és nem egy embernek szerkesztik(neked),hanem millióknak.Ha nem tetszik az adás,nem kapcsolom be a TV-t.Ennyi.
4/6 anonim válasza:
Azért, mert elkezdtek vetíteni egy új sorozatot! Természetesen Dél-Amerikait és annak kell új időpontot találni ezért az egyik részt délelőtt vetítik a másikat délután.
5/6 anonim válasza:
"szedte ki" :D Szeretem mikor a kérdés megfogalamzásából már lehet következetetni a kérdező értelmi szintjére:D
6/6 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem szeretem ha valaki ilyen nyíltan lehülyézi a másikat, látatlanul és ismeretlenül. Attól még amiért itt számodra helytelen a megfogalmazás, lehet hogy több nyelvet beszélek, vagy több diplomám van mint neked.
2011. júl. 11. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!