Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A tv2.hu-ról hogy lehet...

A tv2.hu-ról hogy lehet letölteni videót? Van erre megfelelő program?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 15:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%

Én forrásból szoktam, nincs eldugva a videó, és nem kell hozzá program.

Megnyitod azt a videót, amit le akarsz tölteni, hogy elinduljon az online lejátszás. Ezen az oldalon nyomsz egy CTRL+U billentyűkombinációt. Be fog jönni a forrásfájl, ami tele van kóddal (szöveggel, ebből épül fel az oldal).

Nyomsz egy keresőt itt (CTRL+F), és a keresőbe beírod hogy: mp4.

Ekkor a forráson belül a videó elérési útjára ugrik a kurzor, és látni fogsz egy linket, például:

<a href="http://stream2.tv2.hu/vod2/2011062570676.phone_h264_800k.mp4">

A videó pedig az idézőjelek közti rész lesz. Ha a keresőbe beírod az mp4 kifejezést, mindig ide fog ugrani. Az idézőjelek közti linket ki tudod másolni, és beilleszteni. Ha a böngésző címsorába illeszted, és az van az mp4 formátumhoz rendelve hogy rákérdezzen a cselekvésre, fel fog ugrani a mentés ablaka. Ha ezt a linket egy letöltőprogramba másolod, az is le fogja tölteni a szerverről az adott tartalmat.

A végén a gépen ott lesz a videó mp4 formátumban, amit konvertálás nélkül is le tud játszani a VLC vagy Media Player Classic lejátszó.

2011. jún. 26. 16:25
 2/17 anonim válasza:
Én is szeretnék letölteni egy videót, de sehogyse sikerül =/ már lassan egy hónapja próbálom! Eddig gond nélkül tudtam bárhonnan letölteni, de a downloadhelper az újabb videókat nem tölti le :( Ezeket a módszereket is próbáltam amit neten láttam fórumokon, de nem sikerült. Vki nem tudja, hogy tölthetném le? [link]
2011. jún. 27. 20:46
 3/17 anonim ***** válasza:

Bocs, de elolvastad az első hozzászólást? Hetente 10-20 videót ezzel a módszerrel töltök le, és működik.

Bár lépésről lépésre le van írva a letöltés menete, tegyük fel hogy nem sikerül megcsinálni. Itt van a letöltendő videó linkje:

[link]

Ezt ha a böngészőbe beírod és az oldalra lépsz, elvileg fel kell ugrania a mentés lehetőségét felkínáló ablaknak. Ha nem lesz ilyen, egy letöltéskezelőbe másolva a linket szintén le lehet tölteni.

2011. jún. 27. 23:08
 4/17 anonim válasza:
Persze, hogy elolvastam! És meg is próbáltam :( De nekem mindig a videó előtt bejátszott reklámokat tölti le. :(
2011. jún. 28. 12:06
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Megpróbáltam,egyenlőre nekem sem sikerült valamiért.De nem adom fel. :)
2011. jún. 28. 12:08
 6/17 anonim válasza:

Hát én tudok sokkal egyszerűbb megoldást xD

Böngészőnek szedd le a mozilla firefoxot. Majd ha feltelepítetted indítsd el. google be írd be a következőt: download helper (ez egy kiegészítő program a mozillához)

töltsd le telepitsd inditsd el újból a mozillát. Ha mindent jól csináltál akkor egy kis jel fog megjelenni a kereső sáv mellett bal oldalon. Nos végülis ezzel nem csak videót hanem képet, animációt meg minden hülyeséget le tudsz szedni.

Csak annyi a dolgod hogy inditsd el a videót a kis ikon rögtön színes lesz majd kattints rá jobb egérrel majd media és kattints arra amit ott bead és már csak azt kell megadnod hova szeretnéd lementeni. (vagy a kis nzílra ami megjelenik az ikon mellett) Azt ne kérdezd hogy milyen formátumba lesz mert mindig más a formátum de az 100 % hogy a számítógéped le fogja játszani.

2011. júl. 3. 20:24
 7/17 anonim ***** válasza:
Én is az "oldal forrása" módszerrel szedek de vannak fájlok amiket egyszerűen nem lehet megtalálni épp ezért van egy nagyon jó program az Antbar amit google chrome-ba nem de mozillába be tudsz építeni le lehet tölteni az Ant.com -ról kezelése egyszerű, magyarázás nélkül is magától értetődik
2011. júl. 5. 02:44
 8/17 anonim válasza:
Download helper kell
2011. júl. 5. 12:18
 9/17 anonim válasza:
de a jb részeknek hol találok forrásfájlt??
2011. aug. 7. 16:08
 10/17 anonim válasza:

[link]

lécci mondjátok meg ennek a forrásfájlját,ugy mint az aktivét.

2011. aug. 7. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!