Mit szoltok h ujra lesz Megasztár? és az uj 2 műsorvezetőhöz, Bereczky Zoli és Falusi Mariannhoz?
Hogy a Megasztár már eddig is halálra volt ítélve,szánalmas az a műsor,és nagyon gáz ,hogy újra elindul,mert teljesen felesleges.
De amúgy Zolival meg Mariannal nincs bajom,de ők sem menthetik meg a műsort.
Engem már hidegen hagy. Az elmúlt 10 évben ha bekapcsolod a tévét, vagy énekel valaki, vagy énekel valami celeb, vagy főz valami celeb, vagy felfedezik az elmúlt 18 tehetségkutató szériában fel nem fedezett szuper tehetséget, akik két hónap utén el vannak felejtve, esetleg nézhetsz anyátok köztök vagy tahó világot.
Inkább nézek dvd-t részemről, a híreket meg elolvasom neten.
Ha egy időben lesz az X faktorral, akkor halálra van ítélve, tuti bukás lesz! :D
Amúgy én nem szeretem se a Megát se az X-et. A mega dögunalom, az X-ben meg irritálóak az emberek (Ördög Nóra, Keresztesi, Geszti...stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!