Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szoltok h ujra lesz...

Mit szoltok h ujra lesz Megasztár? és az uj 2 műsorvezetőhöz, Bereczky Zoli és Falusi Mariannhoz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a Megasztár már eddig is halálra volt ítélve,szánalmas az a műsor,és nagyon gáz ,hogy újra elindul,mert teljesen felesleges.

De amúgy Zolival meg Mariannal nincs bajom,de ők sem menthetik meg a műsort.

2011. jún. 24. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
unalmas. amúgy ők nem műsorvezetők lesznek, hanem zsűrik. átalakul az egész, a másik 2 zsűri nevét később tudjuk meg. az egyik mvezető Tilla lesz, a másik nevét még titkolják. de a válogatókat megnézem, azok viccesek szoktak lenni.
2011. jún. 24. 12:02
 3/8 A kérdező kommentje:
jaj igen, tényleg zsűrik, bocsi eltévesztettem
2011. jún. 24. 12:04
 4/8 A kérdező kommentje:
amugy szerintem a Tilla-t is lecserélhették volna, v akkor már a Claudia is maradhatna
2011. jún. 24. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem mondod, hogy megint lesz?! Azt hittem, már rájöttek, hogy a megasztár lerágott csont, és nem erőltetik tovább, de úgy látszik ragaszkodnak ahhoz, hogyha az rtl-en megy ilyen tehetségkutató, akkor nekik is azt kell csinálni. Leszállhatnának már erről a nevetséges egymással való vetélkedésről.
2011. jún. 24. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem már hidegen hagy. Az elmúlt 10 évben ha bekapcsolod a tévét, vagy énekel valaki, vagy énekel valami celeb, vagy főz valami celeb, vagy felfedezik az elmúlt 18 tehetségkutató szériában fel nem fedezett szuper tehetséget, akik két hónap utén el vannak felejtve, esetleg nézhetsz anyátok köztök vagy tahó világot.

Inkább nézek dvd-t részemről, a híreket meg elolvasom neten.

2011. jún. 24. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha egy időben lesz az X faktorral, akkor halálra van ítélve, tuti bukás lesz! :D

Amúgy én nem szeretem se a Megát se az X-et. A mega dögunalom, az X-ben meg irritálóak az emberek (Ördög Nóra, Keresztesi, Geszti...stb.).

2011. jún. 25. 11:59
 8/8 A kérdező kommentje:
szerintem az X-faktor jo, de amugy szerintem is tutira egyszerre fognak menni
2011. jún. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!