Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vajon mi lesz Gézákkal a...

Vajon mi lesz Gézákkal a Barátok köztben?

Figyelt kérdés
Ti nem izgultok? Szerintem lebuknak.
2011. jún. 20. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát Géza nagyon beszopta.
2011. jún. 20. 21:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezt hívják epic fail-nek.
2011. jún. 20. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát tényleg szopó... Vagy elfut és no problem... vagy leütik és szopó ismét...
2011. jún. 20. 21:28
 4/14 A kérdező kommentje:
Durvás:D Mindenre számítottam, de erre nem. És miért? Mert a Zsófika nem bír a terhességével.xD
2011. jún. 20. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
xDDD
2011. jún. 20. 23:35
 6/14 A kérdező kommentje:
xD Nyugi, amúgy viccből írtam ki a kérdést. Pöppet unatkoztam.x'D
2011. jún. 21. 00:19
 7/14 anonim ***** válasza:
szerintem majd megtudjuk szeptemberben....mindjárt úgyis itt lesz a bk nyári szünet.
2011. jún. 21. 12:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Zsófika egy ostoba celebmaca, aki még terhesen is karcsú akart lenni és a karcsúsító "'edzésekkel" elvesztette a babáját. Ha erre rájön a Zsolt, biztosan ki fogja rúgni.

Géza meg egy ostoba lúzer. Még az András a legjobb fej az egész Barátok köztben.

2011. jún. 22. 14:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Mielőtt kinyitotta a kazettát pont mondtam ismerősöknek(mert itt voltak és néztük) hogy mondom hülye bamba f*sz a festékről megfeledkezett,fogadjunk lesz benne!

Kérdezték milyen festék és mondtam hogy ami befesti a pénzt!

Nem hitték el,de így lett...:D

Szerintem csak Géza fog lebukni,és be akarja majd mártani Zsoltot is,de ő nem lesz bajban!

Huh...pont egy pár hete voltunk az rtl-nél,vittük tesómat,és akkor forgattak,kint voltak egy csomóan...:D

2011. jún. 23. 10:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát ez a Géza teljesen hülye, Kingától kért segítséget, az meg igen jól ismeri és azonnal rájött, mitől lett vörös. Kiváncsi vagyok, bemártja-e Zsoltot?
2011. jún. 23. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!