VV5, miért jelentkezel a műsorba?
Én ezt írtam:
Nem a pénzért megyek, leszarom, majd én megröhögtetem az Országot! ;);) Eléggé bevállalós vagyok, szeretnék egy jó bulit végre, és úgy érzem ezt is ki kell próbálnom! Ellennék én mint a büdösszar! Nem csak rajtam múlik majd a nézettség de kiveszem majd belőle a részem! Szeretnék ismerkedni sok rövidtávú kapcsolatot szeretnék, hódítani fogok és majd a végén egy aki mindent viszek keresek magamnak hosszútávú partnert, csak annyit szeretnék még mondani hogy ha megoldható ukrán Lucky Strike cigarettát kérnék! Jah és a lényeg jó csajokat válogassatok be a villába, szeretnék válogatni, mert megtehetem! ;);) A félév az fél év dehát ez van én már annyi mindent megéltem hogy ti azt else tudnátok gondolni :D:D Mindííg mindenhol feltalálom magam, nah várom h jelentkezzetek! Csőő
Ennél valami eredetibbet találj ki! Szerintem a jelentkezők többsége kb ilyen választ adhat rá, mint te.
Én ezt mondanám:
Ezt diktálja a korszellem,és hat rám az agymosás. Szeretnék a médiában szerepelni, hogy az agymosó média szolgálatába álhassak. Nem vagyok eredeti, csorda ember vagyok, és abban reménykedek hogy talán én is sokak számára ismert lehetek egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!