Alfréd a kacsa, mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Én imádom, a kedvenc mesém, ás a zenéje....csodás:D főleg a holland és német verzió. Amúgy lehet vicces de én mikor egyedül sétálok vagy dolgozok, eszembe jut, a mese meg a zene, kockák persze csak, és beleképzelem magam hogy igen, én vagyok Alfréd csak az én testembe és ugyanúgy megbirkózok az előttem álló feladatokkal, átesek hasonló kalandokon, problémákon, helyzeteken, mint ő a mesében:D Próbálom felfogni a dolgokat mesésen nagyszerűen és ez tök jó.2011. jún. 18. 23:07
1/5 anonim válasza:
emlékszem még régen ment a minimaxon, mostanában meg csak thomas a gőzmozdony meg a többi hülyeség megy
2/5 anonim válasza:
Én az Sün alfréd a detektívet szoktam nézni! :-) Szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz, csak leírtam :-D
3/5 anonim válasza:
Gyerekkorom legmegérintőbb rajzfilmje: A baleset, ahol az első részben Alfréd családja meghal és a holland fapapucs csak pörög a levegőben, amikor elüti őket egy kocsi.
Van mondanivalója a karakternek és egyéniséget mutat be. Minden esetre magasabb szinten, mint a Tele Tabik... :)
4/5 A kérdező kommentje:
juj nnem mondod komolyan... nekem is...annyira megindító volt mikor a nagy bűnöző krokodil elütia családját....ésre se veszi...Alfréd pedig csak lemarad és elkolbászolt azér élte túl...hatalmas mese... A Sunnyant Úr akkor aza varjú, aki a Führer-t ábrázolja tényleg nagyon jó
2011. jún. 21. 18:33
5/5 A kérdező kommentje:
és tényleg Alfréd volt egy aranyos naív kis kacsa, aki a világot lát...mintha mi lennénk... énis most kedztem karrierem építgetésébe...nagyon aranyos, tényleg ahogy a problémájit megoldja
2011. jún. 21. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!