Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem adják a műsorújságba...

Miért nem adják a műsorújságban kiírt műsort az RTL Klub-on?

Figyelt kérdés

Már egy órája egy filmnek kellene mennie, de még mindig azon jajgatnak, hogy esik az eső a kanadai nagydíjon.

OKé, hogy élő az adás, de ha nem fér bele a műsoridőbe, mert le kellett állniuk, akkor miért nem adják a következő műsort?

A filmet már le sem fogják adni?

2011. jún. 12. 21:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Mostmár nekem is komolyan elegem van. Három napja arra készülök, hogy végre egy film a tv-ben, amit nézhetőnek tartok, és meg is szerettem volna nézni. Fél óra vagy egy óra csúszásra még azt mondom oké, de ebből mostmár nagyon elegem van!! Jól elszúrta az estémet, hogy vártam azt a hülye filmet, mikor kezdődik már és csak idegesítettem magam, hogy még mindig van 20 kör... Rendben, engem is idegesítene ha érdekelne ez a vacak, hogy nem látom a végét, de mi a francért nem lehet ezt nem élőben leadni, avagy miért kell pont az rtl-en ezt játszani 4-5 órán keresztül?? Ha egyszer alapvetően sport... Vagy akkor rakjanak valami érdektelen műsort utána, hogy ne legyen kár érte, ha elcsúszik. Mindig csak a pénz pénz... nagyon kiakadtam! Utálom ezt a hülye gondolkodásmentes pénzéhes világot.
2011. jún. 12. 23:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy pipák vagytok, de erről nem a csatorna tehet. Próbáljatok már meg kicsit reálisabban gondolkodni, és ne csak azt lássátok, hogy veletek mennyire ki lett szúrva. Szerződésük van, élőben kell adniuk, ez van. Ők sem számítottak arra, hogy ennyire elcsúszik a műsoridő. De ilyen szerencsére nem szokott előfordulni. Az meg hogy kinek melyik műsor érdektelen, és kit melyik érdekel jobban, a futam, vagy a film, az megint izlés dolga, ami emberenként eltérő. Ha félbeszakítják a közvetítést, és inkább a filmet adják, akkor sok néző emiatt lesz ideges. Szóval azzal se lettek volna előrébb. Így most kimaradt egy film az estéből, de biztos le fogják majd adni a közeljövőben.
2011. jún. 12. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Remek... de akkor legalább nem én idegesíteném magam, hanem a forma 1 rajongók! :D Önző vagyok? Igen, mert felidegesít hogy az egyetlen film amit a tv-ben az utóbbi két hónapban kb várni lehetett, mert még nem láttam, és érdekelt (és még rá is érek megnézni), elmarad... Igen, nagyon nagyon idegesít és képtelen vagyok igazán reálisan látni a dolgokat, mert szerintem nem tartott volna sokból ezt úgy szervezni, hogy valami olyan atom gagyi műsort raknak be ezután, aminek kisebb a nézettsége általában, míg a filmet egy másik estére rakni. Nem mondom, az Édes november sem rossz film, de ellentétben a másik filmmel, ezt már vagy 60-szor láttam (szerintem jóval ismertebb), így most az sem tud megnyugtatni, hogy legalább ez megy! :D Hülye vagyok ez van, ilyenkor nem kell velem foglalkozni csak hagyni duzzogni... :D
2011. jún. 12. 23:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha elmaradt a film akkor valamelyik nap szinte 1000%, hogy lefogják adni! Nyugalom!!!!!!!!
2011. jún. 13. 05:07
 15/19 anonim ***** válasza:

ennyi

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 13. 09:27
 16/19 anonim ***** válasza:

23:49! De te azt nem érted, hogy ez azért nem szokványos helyzet, hogy így elhúzódik a F1. Nagyon itkán alakul így. Ha kinden 2. héten ez lenne, akkor biztos az RTL klub is felkészültebb lenne, és nem egy újabb filmet raktak volna utána, hanem olyat, amit te is mondasz, ami már lerágott csont, és nem kár, ha aztán nem vetítik.

De kowaxos belinkelte, meg tudod nézni online. Akkor amikor te akarod. Ennyi.

2011. jún. 13. 09:36
 17/19 anonim ***** válasza:
mert sokakat baromira nem érdekel az a film...
2011. jún. 13. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
48%

Nem arról van szó, hogy ne tudnék bármilyen filmet is megnézni amikor akarom... Arról van szó, hogy a tv-ben időtlen idők óta nem volt egy olyan film, amit szerettem volna megnézni, és rá is értem volna. Egyetemista vagyok, vizsgaidőszakom van, a tegnap este pont egy olyan nap lett volna, amikor nyugodtan ráértem volna lazítani, és baromira szarul érintett, hogy a filmet amit beterveztem elb*szták, ahogy az egész estémet is, mert azt vártam mikor kezdődik már végre, ahelyett hogy kerestem volna egy másikat, és néztem volna azt. Mindegy, túlélem... de ettől függetlenül baromira haragszom. Egy ilyen helyzet pedig szerintem pont olyan amire fel lehet készülni, akár annyival, hogy ha látják hogy csúszik, és nagyon sokat csúszik, közölnének a honlapjukon fél mondatot, hogy bocs a film elmarad, ne várjátok hülyék, nem hogy még etetnek is, hogy persze persze a film menni fog, és csak az utolsó 10 percben szólnak hogy sorry ez már elmarad. Én az ilyet nem szeretem, szerintem meg lehet oldani ezt okosabban is, de nyilván hiába mondogatom ezt úgysem érti meg többnyire senki, mert az emberek 99%-ának a forma 1 fontosabb, avagy ráérnek akkor filmezni amikor szeretnének. :)

Nekem sem lenne bajom, ha az elején amikor a film már amúgy is fél órás csúszásban volt, nem mondják azt hogy a film utána kezdődik, amikor a hülye is látja hogy 40 körnek nem lesz vége fél óra alatt.

Avagy forma 1 alatt mondogatják, hogy lesz-e film vagy nem...... aki meg sz*rik az egész forma 1-re az csak találgatni tud, mert azért hogy halljon erről valami infót biztos nem nézi végig. Szerintem itt az információval van gáz és nem azzal hogy egy műsor elmaradt. Akár kirakhattak volna egy alul futó csíkot hogy elmarad, kész. Én sem haragudnék, és a forma 1-esek lelke is nyugodt maradt volna ugyanúgy.

2011. jún. 13. 13:46
 19/19 A kérdező kommentje:

Remélem mára mindenki lenyugodott.

Ilyen az élet, nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.

De azért úgy látom másokat is felháborított az eset.

2011. jún. 13. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!